Se her, mand: Disse gaver ønsker din kone sig IKKE

Nej! Kvinder bliver ikke spor glade, når der ligger nyt køkkenudstyr under juletræet! Få listen over uønskede gaver her.
- Mon han har oppet sig i år? Det er sin sag at give sin bedre halvdel den rigtige julegave ...
- Mon han har oppet sig i år? Det er sin sag at give sin bedre halvdel den rigtige julegave ... Colourbox / Modelfoto

En ny blender? Iiih tak. Den er vel nok ... kedelig!

Det kan være sin sag for mænd at finde en julegave, der kan tænde lyset i konens eller kærestens øjne. Mange gaver har stik modsatte effekt - den fremkalder i stedet 'Du fårstår mig slet ikke'-blikket.

Femalefirst har lavet en liste over de gaver, der garanteret ikke vil vække jubel hos kvinderne. Tag den med på årets juleshoppping ...

Strømper. Nej tak. Der er intet godt at sige om dem. Strømper er kedelige - og dem med sjov påskrift på er platte. End of story.

Badesalt. Kære mand: Hvornår har du egentlig sidst set din kvinde tage et karbad? Ikke i år, vel?

Chokolade. Ih tak. Nu har vi gået rundt hele året og nippet til en gulerod for at holde den slanke linje, så vi kunne klemme os ned i en sexet kjole nytårsaften ...

Parfume. Skat, prøv at kig i skabet på badeværelset. Der står sådan cirka fem flasker af den samme parfume allerede. Som jeg jo har brugt nærmest ... altid.

Body Spray. Det er bare en discount-udgave af parfume. Don't go there!

Toilet-artikler. Sæbe, deodoranter og deslige ... Hrmmm, prøver du at sige, at jeg ikke lugter godt?

Gavekort. Du gik ind i en forretning, du betalte nogle penge, og du fik et lille upersonligt kort, som du pakkede som i en gave. Super!

Køkken-udstyr. Hallo, vi lever ikke i 1950erne! Desperate Housewifes findes kun på TV, og det er helt ærligt ikke særligt eksotisk at få nye redskaber, der skal bruges til at lave ... din aftensmad!

Penge. Øhm, er det en gave? Der er en overhængende chance for, at jeg bruger dem på noget til vores fælles hjem.

Vinduesviskere. Ok, du er glad for bilen, og du vil gerne have, at jeg også er det, Men nej. Der er intet ophidsende over den gave. Overhovedet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.