Sangstjerne revser Støjberg: Hun er jo helt gal

Musikeren revser regeringens udlændingepolitik.
Shaka Loveless ryster på hovedet af Inger Støjberg.
Shaka Loveless ryster på hovedet af Inger Støjberg. Foto: SCANPIX arkiv

Shaka Loveless har travlt i øjeblikket. Sangstjernen udgiver nyt album - 'Til vi ligger', som er hans tredie - og han er samtidig med i det populære TV 2-program 'Toppen af poppen'.

Gaffa har talt med Shaka Loveless i anledning af cd-udgivelsen og i sin snak med musikmagasinet lægger han ikke fingrene imellem i forhold til den danske udlændingepolitik. Hans far er sort amerikaner, men Shaka Loveless siger, at han trods sin hudfarve ikke har været "særlig hårdt ramt i forhold til, hvordan det er for nogle andre".

Han nævner de unge indvandrerfyre på Nørrebro i København, som er ekskluderet fra samfundet og følger sig forhadt af alle. Ifølge Shaka Loveless burde samfundet håndtere problemet med dem anderledes end ved at "skælde ud."

Til gengæld skælder han selv ud på landets nye integrationsminister Inger Støjberg (V).

- Støjberg er jo helt gal, siger han til Gaffa.

Som han ser det, er det utroligt, at Danmark kan sende bombefly af sted og så samtidig nægte at tage imod flygtninge. Den unge sangstjerne kan ikke forstå, at Danmark er "gået ind i en ulovlig krig i Irak på et forkert grundlag, og så bare nedlægge kommissionen".

Det gør ham med egne ord fuldstændig målløs. Han siger videre til Gaffa, at han ikke sidder og siger, at Socialdemokraterne har gjort det skidegodt. Men han synes, de ting, der er foregået efter det sidste valg, er "værd at skamme sig over."

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.