Sangerinde: Retssag er hård ved min frie sjæl

Sangerinden Kesha har været presset af de verserende retssager mod produceren Dr. Luke, forklarer stjernen, som har opgivet flere anklager.
Sangerinden Kesha fortæller nu, at hun har været særdeles tynget af den verserende retssag mod produceren Dr. Luke. Her ses stjernen til dette års Billboard Music Awards.
Sangerinden Kesha fortæller nu, at hun har været særdeles tynget af den verserende retssag mod produceren Dr. Luke. Her ses stjernen til dette års Billboard Music Awards. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Sangerinden Kesha, der står bag numre som "Tik-Tok" og "Your Love Is My Drug", tager nu bladet fra munden og kommenterer nyheden om, at hun har droppet flere anklager mod sin tidligere samarbejdspartner, produceren Dr. Luke.

Kesha har anklaget produceren for flere gange at skulle have begået seksuelle, verbale og følelsesmæssige overgreb på hende.

Men nu fortæller den 29-årige sangerinde på sin Facebook-side, hvorfor hun har afvist flere af anklagerne, skriver det amerikanske medie ABC News.

- Min kamp fortsætter. Jeg er nødt til at få min musik ud. Jeg har så meget at sige. Denne retssag er så tung for min engang så frie sjæl, og jeg kan kun bede til, at jeg en dag føler glæde igen, skriver Kesha, der har det fulde navn Kesha Rose Sebert.

Hun fortsætter:

- Jeg fortsætter med at kæmpe for mine rettigheder i New York. Støtten fra mine fans har været så smuk, og jeg er så taknemmelig for den. Jeg er ikke sikker på, hvor jeg ville være uden jer alle sammen, skriver sangerinden.

Tirsdag kom det frem, at Kesha ved retten i Californien opgiver sine anklager mod Dr. Luke, som har det borgerlige navn Lukasz Gottwald.

I april 2016 afviste en dommer hendes anklager om seksuelt misbrug, men Kesha satser stadig på at få dommen appelleret i New York.

I et forsøg på at få sin karriere tilbage på sporet har Kesha netop leveret 28 nye sange til sit pladeselskab.

Se sangerindens opslag på Facebook her: https://www.facebook.com/kesha/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.