Sådan laver du den bedste datingprofil på nettet

Overvejer du at prøve med en profil på en datingside, og er du lidt i tvivl om, hvordan du laver den bedst, så læs med her.
Vil du gerne i gang med at date? Bliv klogere på, hvordan du laver den bedste datingprofil til nettet
Vil du gerne i gang med at date? Bliv klogere på, hvordan du laver den bedste datingprofil til nettet Scanpix

Er du træt af at være alene, har du brug for selskab eller synes du bare, det kunne være sjovt at se, om du kan finde en god ven, få en dejlig oplevelse eller sågar finde kærligheden på en datingside på nettet?

LÆS OGSÅ: Seks overraskende facts: Vidste du det om din kat?

Så skal du overveje, hvordan du fremstår i din profil. Health.com har samlet viden fra undersøgelser bragt i Evidence-Based Medicine, hvor de har knækket koden til den perfekte profil.

Læs med her og bliv klogere.

Du skal …

1. Vælge et brugernavn, hvor for-bogstavet ligger i den første halvdel af alfabetet. En af forskerne bag studiet, Khalid Khan, professor ved Barts og London School of Medicine and Dentistry, forklarer:

- Vi mennesker har en tendens til at give de første bogstaver mere værdi.

LÆS OGSÅ: Tømmermænd: Sådan overvinder du dem

2. Dit brugernavn må også gerne være lidt sjovt eller spøgfuldt. Og det skal helst have en positiv klang i stedet for et, der peger mod noget negativt.

3. Tænk over hvilken person, du søger efter på nettet. Mænd vælger i større grad kvinder, der beskriver noget fysik om dem selv i deres profil a la blondine eller lækker.

Kvinder vælger der imod gerne efter noget, som beskriver manden i en intellektuel retning.

LÆS OGSÅ: Få bugt med hård hud under fødderne

4. Når det kommer til dit profil-foto, så vælg et, hvor du smiler. Et, hvor øjnene lyser og dit ansigt er lidt på skrå. Og er du ude efter en mand så husk på, at de er glade for kvinder i rødt.

5. Putter du andre billeder op, så er det også en god idé at bruge gruppebilleder. Men husk blot, at du skal være fremtrædende på dem.

6. I teksten skal du gå efter en 70/30 fordeling – 70 procent om dig selv, og 30 procent om dit udseende. Og vis så, at du er sjov, i stedet for blot at skrive, at du er ”sjov”. Vis det med et par morsomme sætninger eller andet, der beskriver dig.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.