Tømmermænd: Sådan overvinder du dem

HAR DU TØMMERMÆND!!! Av og ondt i hovedet, ja så er der et par ting, du kan forsøge at gøre, som vil få dig til at føle dig bedre tilpas.
Er tømmermændene ved at tage livet af dig? Prøv om et af disse råd hjælper
Er tømmermændene ved at tage livet af dig? Prøv om et af disse råd hjælper Scanpix

Det er klart, at den eneste måde du fuldstændig kan undgå tømmermænd er ved ikke at røre alkohol ... meeen det gør de fleste af os jo ind imellem og er der røget for meget ind, så er takken en ordentlig omgang tømmermænd.

LÆS OGSÅ: Spar penge: Spis toast på alverdens måder

Health.com har sat sig for at hjælpe dig, hvis du lider under det. De har samlet en række råd, der muligvis kan hjælpe dig. Du må prøve dem af.

Drik en smoothie

Der er en gammel skrøne som siger, at du skal drikke en kold øl eller en Bloody Mary, hvis du vil komme dig over de værste tømmermænd. Men det udskyder blot dine pinsler, siger doktor Charles Cutler.

- Det værste du kan gøre er, at drikke endnu en drink, siger han. Det vil blot give dig slemme tømmermænd senere og han forslår, at du i stedet drikker en Bloody Mary lignende drik eller andet forfriskende vel og mærke uden alkoholen.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan falder du i søvn igen

Hold igen med morgenmaden

Doktor Charles Cutler fortæller, at der intet bevis er for, at en meget stor og fedtrig morgenmad vil hjælpe på dine tømmermænd. Der vil derimod nærmere give dig halsbrand og få dig til at føle dig oppustet.

Og doktor John Brick, der forsker i alkohol, forslår at du i stedet spiser let og holder dig hydreret.

Test om kaffe er sagen

Er du en af dem, der til daglig drikker meget kaffe, så kan det netop være den drik, der gør udslaget for dig, forklarer John Brick.

Men du er nødt til selv at teste over et par gange. Det kan nemlig være, at kaffen enten kurerer dig for den værste hovedpine, eller at den gør det værre. Det er knald eller fald.

Han forslår, at du i første omgang prøver med en lille kop, venter 30 til 60 minutter og ser, om du har det værre eller bedre. Har du det bedre, så drik en rigtig kop.

LÆS OGSÅ: 6 små måder at sige: Jeg elsker dig

Let træning

En (meget) let træning kan få dig til at føle dig bedre tilpas. Du skal blot huske, at du er dehydreret efter gårsdagens druk, så drik rigeligt og mærk efter, om din krop virkelig har brug for at bevæge sig…det afhænger af tømmermændenes størrelse. Men kan du klare det, så gå en tur eller lav lidt strækøvelser.

Til slut skal du huske, at vand og væske er godt. Er den hel gal, så prøv med en hovedpinepille. Den kan tage toppen af de værste tømmermænd, og så skal du sørge for at få din søvn. De fleste tømmermænd forværres kraftigt, hvis du er i søvnunderskud.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.