Så dyr er royal bryllupsrejse

Den svenske prins Carl Philip og Sofia er draget på en bekostelig bryllupsrejse til Fijiøerne.
De nygifte prins Carl Philip og prinsesse Sofia kan lige nu nyde hinanden på den private luksuøs Laucal på Fiji.
De nygifte prins Carl Philip og prinsesse Sofia kan lige nu nyde hinanden på den private luksuøs Laucal på Fiji. Foto: Claudio Bresciani/AP

36.460 danske kroner per nat, eller 243.000 kroner for en uge. Så meget lyder regningen på for den luksus-bryllupsrejse, som det svenske prinsepar Carl Philip og Sofia lige nu er på.

Rejsen, som er gået til den private ø Laucal, som er en del af Fijiøerne i det sydlige Stillehav, skal dog ikke koste de svenske skatteydere en krone. Det skriver den svenske avis Expressen.

- Bryllupsrejsen bekostes privat, siger informationschef ved det svenske hof, Margareta Thorgren til avisen.

Hoffet ønsker ikke at komme med yderligere informationer om den rejse, som det svenske prinsepar lige nu er på. Men gennem informationschefen sender prins Carl Philip og hans brud en kort hilsen til folket.

- Vi er lykkelige og har det godt, lyder det fra Carl Philip og Sofia.

De nygifte har allerede tilbragt otte dage på den tropiske paradis-ø, hvortil de rejste dagen efter deres vielse lørdag den 13. juni i Slottskyrkan i Stockholm.

Bryllupsrejsen har været omgærdet af et stort hemmelighedskræmmeri, og kun de allernærmeste kendte på forhånd destinationen for deres rejse.

Ifølge Expressen ankom Carl Philip og Sofia til den private ø Laucal tirsdag. Herfra har parret rig mulighed for at nyde både hinanden, solen og vandet. Området byder nemlig også på nogle af de bedste dykkeoplevelser i verden.

Prins Carl Philip er en erfaren dykker, og i følge avisen har prinseparret allerede udforsket livet under havet nær de populære ferieøer.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofias bryllupsrejse vil ifølge Aftonbladet vare i alt tre uger. Fijiøerne er således blot det første stop på en rejse med flere ukendte destinationer.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.