Så du Luksusfælden? Sådan har Allan og Aisha det i dag

Gårsdagens par i "Luksusfælden" ser med positive øjne på fremtiden. Der skal nok blive råd til både barn og Afrika-rejse, fortæller de.

- Min kæreste var lidt nervøs og spurgte, om det nu var rigtigt at melde sig. Men det sagde jeg, det var. Har man sagt A, må man også sige B, siger en glad Allan Stig Jørgensen til Avisen.dk.

Han og kæresten Aisha Jacobsens økonomi blev her til aften endevendt for rullende kamera i 'Luksusfælden' på TV3. Og det er det vestfynske par taknemmelige over:


- Vi er rigtig rigtig glade for at have været med. Vi kan kun anbefale det til andre, hvis de er kommet ud på et skråplan. Mange vil måske tænke, at man udstiller sig selv. Men det var vi ligeglade med, så længe vi fik hjælp.

Parret, der har kendt hinanden i godt to år, havde på forhånd aftalt, at de ville opføre sig ordentligt og ikke skabe sig på tv. Men alligevel var det da hårdt sådan at blive konfronteret med alle de fejl, man begår.

Smed 14.000 kroner væk om måneden

Et af afsnittets helt store temaer var, at Aisha ikke har set sin familie i syv år. De bor i Afrika, og indtil nu har Aisha og Allan sagt til dem, at de ikke har haft penge til at besøge dem.

Men samtidig har parret hver måned brugt 14.000 kroner på mad og diverse. De penge kunne være brugt på en rejse, og det piner især Aisha, da hun erkender det i aftenens afsnit.

Efter eksperternes besøg drømmer parret stadig om at rejse til Afrika, men der går lidt tid endnu, før der er råd til billetterne, fortæller Allan:

- Det går godt for os, vores diverse-beløb er nu rigtig langt nede. Men det er ikke realistisk, at vi kan rejse til Afrika de første år. Det er stadig en drøm for os, men vi skal først spare op til at kunne det, og der kan gå mellem et til tre år.

Drømmen om et barn

I udsendelsen kommer det også frem, at Allan har fået epilepsi, og det slås han stadig med. Han kunne ikke tåle den medicin, han fik under optagelserne og skal nu begynde på noget nyt. Det tager tid, så derfor er parrets drøm om et barn også sat på standby:

- Vi drømmer stadig om det. Men vi har sat det på bero, indtil jeg er frisk igen, siger Allan.

Heldigvis er han sikker på, han bliver frisk igen og snart kommer tilbage på jobbet. Alt i alt ser han optimistisk på fremtiden og glæder sig over, at han og Aisha er ude af deres gæld om tre et halvt år.

Har du endnu ikke set aftenens afsnit af "Luksusfælden", kan du se et lille klip øverst i artiklen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.