Gældsramte Kristin fra tv: Jeg plejer ikke at være så blød

Hun er med i aftenens, tirsdag, udgave af "Luksusfælden", hvor tårene får frit løb, fordi huset skal sælges. Men til daglig er hun langt fra den bløde type, fortæller hun avisen.dk

- Jeg viser kun følelser overfor mine børn og familie. Jeg sidder ikke og hyler, hvis jeg ikke får min vilje, siger Kristin til avisen.dk.

Hun er med i aftenens, tirsdag, udgave af "Luksusfælden", der vises på TV3 klokken 20.00.

Græder aldrig

Kristin er enlig mor til syv børn og bor i et hus, hvor omkostningerne er alt for høje. I afsnittet skal hun tage stilling til, om huset skal sælges, og det bringer til hendes egen overraskelse tårer frem: 

- Jeg plejer ikke at være så blød. Med det var hårdt og de spurgte ind til ting, jeg ikke troede betød så meget, som de gjorde, siger Kristin og fortsætter:

- Når man har så mange børn som mig, er man nødt til at være striks.Den 34-årige mor fra Billund er altså overrasket over sin egen blødhed. Hun er også overrasket over, hvor hårdt programmet var.

Hun fortæller, at det var en sej omgang at have besøg af "Luksusfælden". Efter hun har set programmet, er det især de gang, hvor hun græder, der gibber i hende.

Men når alt kommer til alt var det også et godt besøg, hvor hun fik et nødvendigt skub i en rigtig retning.

Flytter ind til kæresten

Siden "Luksusfælden" er der sket meget for Kristin, og hun er nu afklaret med det faktum, at huset skal sælges. Det sidste renovering er nu i gang og snart ryger det til salg.

- Det er afgjort, at det skal sælges. Det har været en belastning for mig. Jeg har ikke ville sætte det til salg, før det er færdigt. Men indenfor de næste par uger er der et "til salg" skilt oppe, siger Kristin.Hun håber at få 1,4 millioner for huset. Når det er solgt, skal der ske store ting med familien.

- Så flytter vi alle sammen ud til min kæreste. Han bor på 230 kvm, så jeg går ikke ned i kvadratmeter.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.