Så du Luksusfælden? Sosu-hjælper fortryder medvirken

Den 31-årige Morten fortryder, han var med i TV3-programmet, som fangede ham i en sårbar periode og fremstillede ham på en helt anden måde, end han ønsker at se sig selv.

- Jeg har meget fortrudt, at jeg var med i "Luksusfælden", fordi det får folk til at se mig anderledes, end jeg er. Jeg er blevet blottet, og jeg var meget sårbar den gang, siger Morten fra Esbjerg til Avisen.dk.

Han har været med i tirsdagens afsnit af det populære tv-program, og her ser vi, hvordan den 31-årige social- og sundhedshjælper hver måned bruger tusindvis af kroner på fastfood og cigaretter.

Morten er blevet smidt ud af kæresten, bor hos en ven, og derfor skal eksperterne finde en ny bolig til ham. Men den de finder, dur ikke, for der er ikke plads til Mortens sofa. Men det er altså en episode, som er lidt forvredet, fortæller han:

- Efterfølgende er jeg ked af, at sofaen fylder så meget, for meget andet blev sagt om den lejlighed, som ikke er kommet med.

Er tilbage på sporet

Der er altså flere grunde til, at Morten ikke vil have den lejlighed, som eksperterne finder til ham, og sådan bliver det.

Til gengæld har den 31-årige vestjyde selv fundet et sted at bo:

- Jeg har fået en lejlighed fra 15. december, og den er større og mere billig. Det bliver skønt igen at være sin egen lykkes smed, og så sker det op til et nyt år, hvor jeg rigtig kan starte på en frisk.

Morten har altså igen næsen i sporet rent boligmæssigt, men det har han også, når det kommer til økonomien. Her er han langt forud det budget, som eksperterne har lavet til ham:

- Jeg havde mistet overblikket, men nu har jeg det igen. Der er gået sport i at holde budgettet, og jeg har betalt flere kreditorer ud. Mit håb er, at jeg kan være gældsfri om fire år i stedet for fem.

Ja, faktisk tør den 31-årige Morten igen drømme om fremtiden:

- Jeg kan se mig selv i eget hus, når jeg er 40 år. Det er det, jeg drømmer om; at have hus og børn som 40-årig. Det er rigtig godt, jeg igen har noget at sigte mod.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.