Randers frataget fræk hæder: Ikke længere mest sexede by

Den kronjyske by er blevet overhalet af sin nordjyske storebror.
Er kvinden her fra Aalborg? Det kan meget vel tænkes ...
Er kvinden her fra Aalborg? Det kan meget vel tænkes ... Foto: SCANPIX arkiv

Der var hamrende hedt i Randers sidste år. Men nu er der sådan lidt smålunkent.

I hvert fald når man tager temperaturen på indbyggernes intime vaner, hvor det sidste år gik så hedt for sig, at Randers scorede titlen som 'Årets mest sexede by.'

I år har en anden jysk by erobret førstepladsen på hitlisten, som den erotiske webshop Sinful.dk står bag.

Sinful.dk's kåring er baseret på befolkningstal fra Danmarks statistik og data fra butikkens seneste 100.000 ordrer på vibratorer, dildoer og andet frækt voksenlegetøj. 

Ved at sammenligne omsætningen for hvert af landets postnumre med antallet af indbyggere i området har man kunne kortlægge danskernes frække indkøbsvaner anno 2016.

Oplysningerne har Sinful.dk samlet i et stort, interaktivt sex-Danmarkskort

Resultaterne viser, at der er stor forskel på, hvor meget sexlegetøj danskerne har liggende i natbordsskuffen, alt efter hvor i landet de bor.

Og de mest stor-shoppende - ja, de bor i år ikke i Randers, men i Aalborg. Byen byder til syneladende på mere end Jomfru Ane Gade og karneval. Den nordjyske by tager nemlig titlen som Danmarks frækkeste by i 2016.

Noget af et højdespring - i sidste års undersøgelse blev Aalborg placeret på plads 20.

På andenpladsen kommer i år sjællandske Lundby, efterfulgt af Aarhus C på en tredjeplads og sidste års vinder, Randers, på en fjerdeplads.

Den mindst frække by i Danmark er Nordborg, hvor indbyggerne med en score på 0,30 kun køber en omkring en tredjedel af landsgennemsnittet.

I undersøgelsen har Sinful også set på, hvor i landet der bliver købt mest sexlegetøj i den mere eksperimenterende afdeling afdeling.

Det viser sig, at de mest kinky danskere holder til på Bornholm. Her er det åbenbart ikke kun solen, der kan give røde balder. Rønne er nemlig den by i Danmark, hvor pakkerne indeholder flest håndjern, såkaldte blindfolds og piske.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.