Derfor bør du sove nøgen

Det er en rigtig god idé at smide undertøjet, når man skal sove
Det er en rigtig god idé at smide undertøjet, når man skal sove
Det er en rigtig god idé at smide undertøjet, når man skal sove Colourbox.

Er du i forvejen en af dem, der sover helt nøgen om natten, så gør du ifølge eksperterne det helt rigtige. Det har faktisk nogle fordele, at man sover uden en trævl på kroppen. Især for kvinder.

Det giver nemlig lidt luft til underlivet, når man dropper trusserne. Stramme trusser og bukser giver et ganske varmt miljø i underlivet, og det giver god grobund for bakterier og svampeinfektioner.

- Ja, det er meget vigtigt at lade underlivet få lidt luft. At sove nøgen er noget, jeg anbefaler til alle piger, der kommer til mig med svamp, siger Kari L. J. Eidjar, der er læge ved Røalegene, til kk.no.

På femina.dk kan du læse om 7 myter om kvinders underliv

http://www.femina.dk/sundhed/kost-motion/7-myter-om-kvinders-underliv

At sove uden tøj giver flere fordele

At sove nøgen kan både virke behandlende mod en svampeinfektion, men det kan faktisk også virke forebyggende, lyder det fra lægen.

Hvis du ikke bryder dig om at sove helt nøgen, kan du evt. trække i en natkjole. Men smid stadig trusserne inden sengetid, lyder rådet.

Du kan knibe dig til god sex. Læs på femina.dk hvordan

http://www.femina.dk/skoenhed/krop-velvaere/knib-dig-til-god-sex-knibeoevelser-trin

Herudover kan det faktisk også have endnu en positiv effekt. At ligge hud-mod-hud med ens kæreste, får kroppen til at frigive lykkehormonet oxytocin, der kan have en positiv indvirkning på både parforholdet og sexlivet.

Mia Qvist Scheelsbeck, Traffic Center, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.