Prinsesses børn kreerer kongeligt kaos

Det er ikke lettere at være mor til to små børn, fordi man er kongelig, afslører den svenske prinsesse Madeleine.

Selv om man er kongelig, kan der godt være kaos med to små børn i hjemmet.

Sådan lyder budskabet fra den svenske prinsesse Madeleine, der har åbnet op om sit liv med småbørn i et interview med People.com.

Prinsessen, som er mor til datteren prinsesse Leonore og sønnen prins Nicolas på henholdsvis to og et år, afslører, at hverdagen som småbørnsmor i London hverken er særlig glamourøs eller fin.

- Den er nogenlunde som for en almindelig mor. De vækker mig, vi laver morgenmad sammen, og morgenmaden flyver ud over det hele, fortæller prinsessen åbenhjertigt i interviewet.

Prinsesse Madeleine flyttede med manden Chris O'Neil til den europæiske storby tilbage i 2015, da prins Nicolas var kommet til verden.

I London forsøger den svenske prinsesse at skabe en så normal hverdag som muligt for sine børn.

- Derefter går vi hen i parken og gynger. Vi forsøger at lave en masse aktiviteter, for min lille Leonore har en masse energi, så vi bliver nødt til at stimulere hende og holde hende beskæftiget, fortæller den royale mor om sin hverdag.

Prinsesse Madeleine er selv vokset op i Sverige, men gennem hendes barndom var forældrene, dronning Silvia og kong Carl Gustaf, ikke meget hjemme. Det har påvirket prinsessens opdragelse af sine egne børn.

- Min mor og far var selvfølgelig meget dedikerede til deres arbejde som konge og dronning og havde en masse forpligtelser, og derfor var de meget væk, da vi var små. Men når de var hjemme, var de altid meget nærværende, og jeg føler, at jeg vil give mine egne børn så meget nærvær, som jeg kan, fortæller prinsesse Madeleine.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.