Prinsesse ramt af infektion: Aflyser alt

Dronning Elizabeths datter, prinsesse Anne, har ind til videre meldt afbud til alt i denne uge på grund af en infektion.
Foto: Scanpix

En slem infektion har nu udviklet sig så voldsomt, at Storbritanniens prinsesse Anne må aflyse alt.

Prinsesse Anne har kortvarigt været på hospitalet for at få foretaget en række undersøgelser og blev udskrevet kort tid efter med beskeden om at holde sig i fuldstændig ro, meddeler Buckingham Palace ifølge The Telegraph.

Ifølge det britiske kongehus hviler den 66-årige prinsesse sig nu i sine private gemakker efter lægens ordre, skriver avisen.

Prinsesse Anne skulle ellers have deltaget i en række arrangementer i både Skotland og i den engelske hovedstad, London.

Det britiske kongehus forventer, at prinsessen er kommet sig inden 20. september, hvor hun skal deltage i en reception for organisationen Red Barnet på Buckingham Palace.

Prinsesse Anne er dronning Elizabeths næstældste barn og eneste datter, og selv om hun ikke er tronarving, er hun blandt de mest flittige i det britiske kongehus i forhold til antallet af officielle opgaver, hun påtager sig, tilføjer The Telegraph.

Sidste år deltog hun i hele 544 officielle arrangementer og overgik dermed sin egen storebror, prins Charles, som en dag skal arve den britiske trone.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.