Prinsesse Marie har fået nyt job: Det skal hun lave

Prinsesse Marie begynder i dag som særlig projektmedarbejder i Beredskabsstyrelsen.
Prinsesse Marie har en forkærlighed for det danske beredskab. Ny skal hun hjælpe dem med nye forebyggende projekter. 
Prinsesse Marie har en forkærlighed for det danske beredskab. Ny skal hun hjælpe dem med nye forebyggende projekter.  Foto:Claus Bech/Scanpix/Arkiv

Så er der royalt job-nyt. 

Prins Joachims hustru, Prinsesse Marie, skal fra i dag arbejde i Beredskabsstyrelselsen, der er en styrelse under Forsvarsministeriet. 

Prinsesse Marie tiltræder som særlig projektmedarbejder i Beredskabsstyrelsen i Birkerød, skriver Kongehuset i en pressemeddelelse

Her skal hun ifølge pressemeddelelsen udvikle og gennemføre nye forebyggelseskampagner og indsamle resultater af effekten af det nye indsatsområde.

Marie: Jeg glæder mig

Og Prinsesse Marie er ikke helt uvant i beredskabsarbejdet.

Tilbage i 2011 gennemførte hun en beredskabsfaglig uddannelse inden for de operative opgaver i Beredskabsstyrelsen og fik udnævnelsen korpsmester à al suite, oplyser Kongehuset.

- Jeg ser dette ekstra skridt ind i Beredskabsstyrelsen som en naturlig udvikling for mig og glæder mig til at skulle arbejde med aktuelle problemstillinger og et nyt indsatsområde, udtaler Prinsesse Marie i pressemeddelelsen.

Ingen løn 

Og hos Beredskabsstyrelsen tager de varmt imod prinsessen.

- Vi er stolte af, at H.K.H. Prinsesse Marie vil udvide sin nuværende tilknytning til Beredskabsstyrelsen til et decideret arbejde for styrelsen, og vi glæder os over, at Prinsessen vil bidrage med sin viden og sine evner i det vigtige indsatsområde, udtaler direktør Henning Thiesen fra Beredskabsstyrelsen i pressemeddelelsen.

 Kongehuset understreger, at Prinsesse Maries nye ansættelse har status af frivillig tjeneste. Det vil sige uden løn.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.