Prinsens eks: Sådan er mit forhold til ham

Juristen Chelsy Davy dannede par med britiske prins Harry i seks år, ind til de gik fra hinanden i 2010. Parret er stadig gode venner.
Så lykkelige så Chelsy Davy og prins Harry ud i 2007. Tre år senere gik de fra hinanden.
Så lykkelige så Chelsy Davy og prins Harry ud i 2007. Tre år senere gik de fra hinanden. Foto: Matt Dunham/AP

Fra 2004 til 2010 var Storbritanniens prins Harry kærester med zimbabwiske Chelsy Davy.

Efter seks års on-off-forhold brød parret med hinanden, og nu taler den 30-årige jurauddannede Davy ud om sit forhold til prinsen i dag.

- Jeg tror, at vi altid vil være gode venner, lyder det meget kortfattet fra hende i et interview med avisen Sunday Times Style.

Davy bekendtgjorde bruddet fra prinsen på sin Facebook-profil, men selv om parret ikke længere er sammen, har hun stadig en god relation til prins Harry og sin tidligere svigerfamilie.

Faktisk er forholdet så nært, at hun var inviteret med og deltog, da prins Harrys storebror, prins William, giftede sig med sin dengang borgerlige kæreste, Kate Middleton, i april 2011.

Davy var også med til at synge fødselsdagssang for sin ekskæreste, da han fejrede sin 30-års fødselsdag med en kæmpe fest på Kensington Palace i 2014.

Efter bruddet fandt prins Harry sammen med den britiske jetsetter Cressida Bonas, som han brød med i 2014, og den i dag 31-årige prins fortalte i foråret, hvor svært det er at finde kærligheden.

- Hvis eller når jeg finder en kæreste, vil jeg gøre mit bedste for at sikre, at jeg og hende er så komfortable med hinanden som muligt, inden vores privatliv bliver endevendt, hvilket er uundgåeligt. Lige så snart jeg snakker med en pige, så bliver hun set som min kone, og så står medierne og banker på hendes dør, fortalte han i et interview med Sunday Times i maj.

- Alle har ret til et privatliv. Desværre er der ingen skelnen mellem offentligt og privat længere. Ærlig talt har jeg ikke haft mange muligheder for at tage ud og møde den rette, lød det åbenhjertigt fra prinsen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.