Populær TV 2-vært er klar til 'Vild med dans': Jeg dør

Lene Beier er den fjerde deltager i 'Vild Med dans', som TV 2 har offentliggjort. De tre andre er Julie Berthelsen, Thomas Buttenschøn og Laura Bach.
Lene Beier er blandt de kendte danskere, der indtager dansegulvet, når 'Vild med dans' vender tilbage til efteråret.
Lene Beier er blandt de kendte danskere, der indtager dansegulvet, når 'Vild med dans' vender tilbage til efteråret. Foto: Scanpix/arkiv

Da glæden havde lagt sig, kom mareridtet for tv-værten Lene Beier. Hun har sagt ja til at deltage i 'Vild med dans' anno 2016.

- Jeg har så mange sommerfugle i maven. Hver eneste gang, jeg tænker på det, vender min mave sig, og jeg får klamme håndflader. Jeg vågner også om natten, hvor jeg har drømt, at jeg er iklædt sådan en halvtredserkjole, har pandebånd på og er i fuld gang med at danse jive, samtidig med jeg skal spille skuespil. Jeg dør, siger Lene Beier til TV 2.

Lene Beier kendes blandt andet fra seer-hittet "Landmand søger kærlighed" og sykonkurrencen "Klar, parat, sy", men nu bliver spotlyset rettet mod hende selv.

Hun skal således på dansegulvet sammen med sangerinden og tv-værten Julie Berthelsen, sangeren Thomas Buttenschøn og skuespillerinden Laura Bach, der er de første fire navne, som TV 2 har offentliggjort.

Og Lene Beier glæder sig. Hun var ikke et sekund i tvivl om, at hun ville deltage.

- Jeg stod og hoppede derhjemme, fordi jeg var så glad. 'Vild med dans' er jo det ultimative, man kan være med til inden for underholdnings-tv. Og jeg glæder mig sådan til at fortælle min mor, at jeg skal være med. Hun elsker programmet, siger Lene Beier til TV 2.

Bygger hus på tv

'Vild med dans' bliver dog ikke det eneste program, hvor hun er i centrum for begivenhederne. Sammen med familien er hun nemlig i gang med at bygge nyt hus. Det vil blive til et program på TV 2 Fri til foråret.

Lene Beier er kåret som årets kvindelige underholdningsvært ved Billed-Bladets TV-Guld. Hun er gift med Anders Beier, og sammen har de sønnerne Otto og Arthur.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.