Første Vild med dans-deltager afsløret: Jeg glæder mig

Sangerinden og tv-værten Julie Berthelsen er den første kendte dansker, der melder sig klar til efterårets udgave af 'Vild med dans".

- Jeg glæder mig til at have det skægt - og så er jeg et gennemført konkurrencemenneske, så også derfor er "Vild med dans" "right up my alley".

Det siger tv-værten og sangerinden Julie Berthelsen til TV 2. Og det passer fint ind i hendes kram. Hun stopper nemlig sin barsel med datteren Sia til august.

- Jeg har fået at vide, at man kommer i sindssygt god form af at være med i "Vild med dans"', og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er noget, jeg har savnet, og som jeg trænger til, efter der har været gået børn i den de sidste fem år, siger 37-årige Julie Berthelsen til tv-stationen.

Forberedelserne til den kommende "Vild med dans"-sæson begynder, når Julie Berthelsens barselsorlov slutter, og det passer hende fint, at det er lige på og hårdt.

Sanger og tv-vært

Julie Berthelsen blev landskendt i 2002, da hun blev nummer to i tv-programmet "Popstars". Siden har hun udgivet fem albums og vundet tre "Danish Music Award"-statuetter.

Hun er blevet gift med håndboldspilleren Minik Dahl Høegh, har fået to børn og været tv-vært i adskillige tv-udsendelser - senest som vært ved Charlie i Parken, hvor hun sammen med entertaineren Jacob Haugaard afløste en fodskadet Keld Heick.

Hun har desuden sin egen blog, udgivet en kogebog og så er hun foredragsholder.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.