Popstjerne undskylder for storhit

James Blunts storhit fra 2004 "You're Beautiful" blev mast ned i halsen på folk, mener den engelske sanger selv.
Den engelske sanger, James Blunt, undskylder for sit storhit "You're Beautiful". Det var en irriterende sang, mener han.
Den engelske sanger, James Blunt, undskylder for sit storhit "You're Beautiful". Det var en irriterende sang, mener han. Foto: JOHANNES EISELE/AP

Sangen "You're Beautiful" gav ham sit helt store gennembrud i 2004, men nu undskylder den engelske sanger, James Blunt, for sin sang.

I den nyeste udgave af Hello Magazine indrømmer han, at kærlighedssangen både var irriterende og blev mast ned i halsen på folk.

Sangen begyndte efterfølgende at påvirke ham som artist, hvilket James Blunt fandt meget irriterende, fordi hans publikum begyndte at associere ordet med ham, forklarer han overfor Hello Magazine.

- I sidste ende så tror jeg, at jeg blev markedsført af en pladeselskab, der gerne ville appellere til kvinder ved hjælp af "Desperate Housewives"-reklamer, og det mister man 50 procent at befolkningen på at gøre, siger James Blunt.

Den engelske sanger mener desuden, at hans pladeselskab portrætterede ham som en person, der var det totalt modsatte af, hvem han i virkeligheden var.

- Jeg blev markedsført som en vanvittigt seriøs person og en meget ærlig person, og mine venner ved, at jeg er alt andet end det, siger James Blunt og tilføjer:

- Jeg har et par meget følsomme og ulykkelige sange, som jeg er kendt for, men jeg synes jeg er kommet videre nu. Folk kan se, at jeg ikke tager mig selv så højtideligt.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.