Politiet vurderer: 51-årig påkørte bevidst mennesker foran nordjysk bar

Politiet mener, at en 51-årig mand bevidst kørte ind i en gruppe mennesker på grund af uenigheder på en nordjysk beværtning.
Foto: Scanpix arkiv

Rettelse kl. 16.00: føreren af bilen skulle være 23 år og ikke 51, fremgår det af et Ritzau-telegram udsendt kl. 15.02. Af samme telegram fremgår det, at anklageren ønsker den unge mand fængslet.

En mand og en kvinde er natten til søndag blevet indlagt på Aalborg Universitetshospital med kvæstelser.

De var først på natten del af en gruppe på fire personer, der blev ramt af en bil foran restaurationen Murerens Bar i Svenstrup syd for Aalborg.

Det oplyser Nordjyllands Politi.

Politiet mener, at bilens fører bevidst ramte gruppen af personer, efter at der kort forinden havde været uenigheder mellem dem inden for på baren.

- Denne uenighed fortsatte ude på gaden og endte med, at en 51-årig mand kørte en personbil ind i en gruppe på fire personer, skriver vagtchef Bruno Brix fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Føreren af bilen kørte efter påkørslen fra stedet, men blev senere standset af politiet i Svenstrup og anholdt sammen med tre passagerer i bilen.

- Han er sigtet for færdselsuheld med flugt, spirituskørsel og forsætlig påkørsel, oplyser politiet.

Det er endnu uvist, om de tre passagerer var en del af uenighederne inde på baren.

Politiet ved heller ikke, hvor slemt de to, der er bragt til hospitalet, er kommet til skade.

Politiet er tidligt søndag fortsat i gang med afhøringen af de implicerede, og i løbet af formiddagen bliver det besluttet, om der skal ske fremstillinger i grundlovsforhør.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.