Panorama-direktør: Derfor sagde jeg ja til plakat-tjans for V

Dagen derpå forklarer Morten Broager, hvorfor han hængte valgtplakater op for Venstre.
- Jeg synes, det er vigtigt at deltage i den offentlige debat, men man skal altså være forberedt på lidt af hvert, siger Panorama-direktøren.
- Jeg synes, det er vigtigt at deltage i den offentlige debat, men man skal altså være forberedt på lidt af hvert, siger Panorama-direktøren. Foto: Scanpix

Han var Danmarks mest jagede direktør i går, Morten Broager fra servicevirksomheden Panorama.

Det sørgede Lars Løkke for, da V-bossen ved valgkampens begyndelse gjorde et stort nummer ud af at fortælle om en ansat i Broagers virksomhed, der ifølge Løkke havde kvittet jobbet, fordi det ikke kunne betale sig at arbejde.

Efter at have været i flyverskjul det meste af dagen var Morten Broager på både DR og TV 2 i går aftes. Han bekræftede Løkkes udlægning af sagen, men navngavn ikke den omtalte medarbejder eller kom med andre håndgribelige beviser.

I dag havde Broager trods gårsdagens medie-rutsjetur kræfter til at tale med lokalavisen sn.dk.

Til avisen forklarer Morten Broager, hvorfor han forleden - før Løkkes famøse udmeldinger - hængte valgtplakater op for Venstres Folketings-kandidat Tina Nedergaard. Et job, som hans firma fik betaling for.

- Vi er interesseret i at få kunder og kan sagtens påtage os akutopgaver. Derfor sagde vi selvfølgelig ja, da Tina Nedergaard ville hyre os til at hænge valgplakater op. Det ville vi også have gjort, hvis andre partier hyrede os, og jeg er ikke medlem af Venstre, vil jeg gerne understrege, siger Morten Broager ifølge sn.dk.

Han fortæller videre, at han i løbet af i går hyrede en presserådgivere, der kunne hjælpe ham med at håndtere de talrige henvendelser, han fik fra journalister. Han mener ikke, at rådgiveren har noget med Venstre at gøre. Ekstra Bladet kunne ellers fortælle i går, at rådgiveren var Jens Kloppenborg-Skrumsager, som tidligere har arbejdet for Søren Pind. Kloppenborg kommenterede da også sagen i går på sin Facebook-side, hvor hans kommentarer giver indtryk af, at han rådgav Panorama-direktøren.

På sn.dk's spørgsmål om, hvorvidt Morten Broager en anden gang vil ytre sig offentligt, svarer han en smule lidt tøvende:

- Det tror jeg, at jeg vil, for jeg synes, det er vigtigt at deltage i den offentlige debat, men man skal altså være forberedt på lidt af hvert.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.