Nuttet baby-prins på listen over bedst klædte mænd

Det lyder pudsigt, men den er god nok. Den engelske prins George er på listen over de bedst klædte mænd.
Lille George er mere end almindeligt godt klædt på ...
Lille George er mere end almindeligt godt klædt på ... Polfoto

De engelske mænd er måske ikke ligefrem kendte for deres lækre og gode stil, men tænk sig, at den er så dårlig, at man er nødt til at nominere babyer for at fylde en liste på 50 person ud.

LÆS OGSÅ: Lyver du for dine børn?

Men den er god nok. Prins William og Hertuginde Kates lille søn, prins George, har fået en plads på British GQ’s 50 best Dressed Men liste for 2015, skriver US WEEKLY.

En prins med stil

Den lille prins er ikke meget mere end et år, så han er sandsynligvis ikke særlig bevidst om sin plads på listen, og det er derfor også forældrene, der bør roses for, at han har klaret den så flot.

LÆS OGSÅ: Spar penge: Spis toast på alverdens måder

Og sød det er han da – den lille prins er særlig kendt for at bære tøj, som er meget old school engelsk med overalls, små veste og lange strømper…og selvom det ikke altid er lige charmerende på en voksen mand, så er det altså fuldstændig bedårende på et lille barn.

LÆS OGSÅ: Tips: Sådan kører du sikkert med kæledyr

Det samme har den legendarisk liste altså fundet ud af, og prinsen er blevet placeret på en flot nummer 49. Og hverken farmand William eller onkel Harry er kommet på listen, så mon ikke der bliver joket lidt med det i de kongelige gemakker.


Den lille moderigtige charmetrold George i en kortbenet buksemodel med strikvest og andefodslignende sko. Foto: Polfoto

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.