Mistænkeligt dødsfald: Tre personer anholdt

Omstændighederne omkring en 22-årig kvindes død i København er "meget mistænkelige". Tre er anholdt.
Politiet er nu skredet til anholdelser i sagen om den 22-årige dræbte kvinde fra Københavns Nordvestkvarter.
Politiet er nu skredet til anholdelser i sagen om den 22-årige dræbte kvinde fra Københavns Nordvestkvarter. Foto: Colourbox/free

Københavns Politi har anholdt tre personer i forbindelse med et såkaldt mistænkeligt dødsfald, hvor en 22-årig kvinde onsdag aften blev fundet død på en adresse i Københavns Nordvestkvarter.

Ifølge politikommissær Steffen Thaaning Steffensen er omstændighederne omkring dødsfaldet "meget mistænkelige", men kvinden vil først blive obduceret torsdag, og inden da kan politiet ikke fastslå, hvorvidt kvinden har været offer for en forbrydelse.

- Vi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen, da vi stadig er i gang med efterforskningen, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen i en pressemeddelelse.

Til Ritzau fortæller politikommissæren, at de tre er sigtet for vold med døden til følge, men om der er grundlag for at fremstille de anholdte i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, kan han endnu ikke sige.

- Nu må vi vente på resultatet af obduktionen, men hun har nogle mistænkelige skader, som har gjort, at vi har rejst sigtelse for vold med døden til følge, siger Steffen Thaaning Steffensen til Ritzau.

Kvinden blev fundet død på en adresse i Bispeparken onsdag klokken 19.15.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.