Mikkel Beha: Mit bryllup var SÅ uromantisk

Den populære tv-vært mødte sin Marian, da han var 20. Kærligheden kører på 28. år, og parret er gode til at have projekter sammen. Fejring af bryllupsdagen er dog ikke en af dem.
Mikkel Beha og hans livs Marian. - Jeg tror, at vores 28 gode år sammen vejer tungere end et bryllup, siger han.
Mikkel Beha og hans livs Marian. - Jeg tror, at vores 28 gode år sammen vejer tungere end et bryllup, siger han. SCANPIX arkiv

For 10 år siden døde Mikkels mor som 58-årig af tarmkræft trods en sund livsstil, og da blev Mikkel mindet om, at ”man er dødelig”. Afskeden med moderen satte en masse tanker i gang og blev grunden til, at han og Marian giftede sig.

Parret skulle nemlig på en lang rejse med Nordkaperen og indså, at det var praktisk at være gift. Et hurtigt bryllup på rådhuset blev derfor stablet på benene.

’Vi giftede os i en frokostpause. Det var så uromantisk, som noget kan være: Det var regnvejr, og vi kom begge fra arbejde og mødtes bare ved rådhuset. Vi havde glemt at sætte vores mobiltelefoner på lydløs, så under ceremonien ringede begge telefonerne midt i det hele! Marian og jeg nåede ikke engang at spise en pølse nede ved pølsevognen bagefter. Vi sagde bare farvel igen, fordi vi havde så travlt og skulle tilbage på arbejdet,’ fortæller Mikkel Beha til BILLED-BLADET.

Mikkel Beha Erichsen ser gerne småbørn i familien igen. Læs hvorfor på Billedbladet.dk.

Vi glemte at holde bryllup

Parret aftalte i stedet, at der skulle holdes et rigtigt bryllup i en kirke under sejlturen.

’Men vi glemte det. Efter fem-seks år spurgte Marians forældre og drengene os en dag, om vi egentlig ikke skulle giftes? Vi kunne jo så svare: Jamen, det er vi blevet! Vi har bare glemt at sige det til nogen,’ griner Mikkel.

Han kan faktisk hverken huske dato eller år.

Mikkel Beha Erichsen må gerne flirte for sin kone. Læs om deres aftale på Billedbladet.dk.

’Mange andre mænd synes, at det var klogt at huske, men ingen af os kan huske det,’ fastslår han.

Og der er ingen bryllupsplaner lige nu for TV 2-værten.

’Nej, jeg tror, at vores 28 gode år sammen vejer tungere end et bryllup,’ fastslår Mikkel, der sammen med familien er aktuel med nye afsnit af TV 2-programmet ”Kurs mod fjerne kyster”.

Mikkel Beha Erichsen: Forældre overbeskytter deres børn. Læs, hvad han mener på Billedbladet.dk.

Liz Rørsig, BILLED-BLADET, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.