10 tips: Sådan smider du fedtet på lårene

Synes du, at du har for meget fedt på lårene? Motionsekspert Birgitte Nymann giver dig her 10 tips til, hvordan du slipper af med fedtet.
Ude og Hjemmes motionsekspert Birgitte Nymann giver sine 10 bedste råd til at komme af med det ekstra fedt, der kan sætte sig på lårene.
Ude og Hjemmes motionsekspert Birgitte Nymann giver sine 10 bedste råd til at komme af med det ekstra fedt, der kan sætte sig på lårene. Colourbox

Det kan lade sig gøre at komme af med fedtet omkring lårene, hvis der vitterligt er for meget. Hvis du er slank på resten af kroppen, og det kun er lårene, der trænger til at blive fedtreduceret, er der forskellige ting, du kan gøre, så du taber dig forholdsvis mere på hofter og lår end på resten af kroppen.

Men hvis lårene egentlig ikke er for store, og det er dine øjne, der ser meget store lår, er der naturligvis ikke noget, som hverken træning, søvn eller kost kan gøre.

Her får du Ude og Hjemmes motionsekspert Birgitte Nymanns bedste råd til at komme af med det ekstra fedt, der kan sætte sig på lårene.

Motion du har tid, plads og råd til. Læs mere på udeoghjemme.dk

Det kan du gøre for at komme af med fedtet på lårene:

1. Slippe sukkeret

2. Spise regelmæssigt over dagen og dermed få balanceret blodsukkeret

Tab dig med en skridttæller. Få guiden på Udeoghjemme.dk.

4. Spise gode fedtsyrer fra olier, smør og fisk

5. Smide p-pillerne

6. Undlade at bruge plastik alle de steder, du kan (plastik udskiller xeno-østrogener som kan øge fedtlagringen på hofter og lår)

7. Have en god fordøjelse

8. Undgå kunstige sødemidler (light-sodavand og slik sødet med kunstige sødemidler)

9. Sove nok og godt nok

10. Undgå sojaprodukter (som sojamælk, sojafløde og tofu)

Af Birgitte Nymann, udeoghjemme.dk, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.