Midt i valgkampen: Morten Messerschmidt og Dot går fra hinanden

Efter otte festlige år sammen er det slut med kærligheden mellem DF'eren og bakkesangerinden.
Efter otte års parforhold er det slut for politikeren og syngepigen.
Efter otte års parforhold er det slut for politikeren og syngepigen. Arkivfoto: Scanpix

Den markante DF'er Morten Messerschmidt, 34 år, danner ikke lænere par med bakkesangerinden Dott Wessman, 57 år.

Det bekræfter Hammer PR & Kommunikation i en pressemeddelelse.

'Dot Wessman og Morten Messerschmidt har efter otte års parforhold forladt hinanden. Dot Wessman har ingen yderligere kommentarer, ' står der i pressemeddelelsen.

Pressemeddelelsen fra Dotts pr-agent Christel Hammer er kortfattet.

Dermed er der sat sidste punktum i et kulørt parforhold, der i mange år fremstod som en kærlighedshistorie mod alle odds. En ting var den store aldersforskel, parret i mellem, noget andet er travle karrierer med jobs i hver sit land - Dott som boss på Bakkens Hvile på Dyrehavsbakken i København, Messerschmidt som medlem af EU-parlamentet.

- Alder har ingen betydning. Dot og jeg skal være sammen altid.  Nogle forbliver ungdommelige hele livet, nogle bliver gamle før tiden. Rend mig i fordommene, sagde Morten Messerschmidt til BT i 2009 om det umage forhold.

- Jeg mistede mange venner, da jeg sagde ja til ham, og det undrede mig meget, for hvis folk, som kender mig og mit sind, tror, at jeg vil være sammen med én, der går strækmarch og heiler hjemme i stuen, så har man jo ikke forstand på, hvem jeg er, har Dot Wessman sagt til Alt for damerne om sit forhold med den 23 år yngre politiker.

Nu er de ikke længere sammen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.