Medie: Italiens VM-træner fyret i Galatasaray

Cesare Prandelli er ifølge nyhedsbureauet Dogan færdig som træner for den tyrkiske storklub Galatasaray.
Galatasaray har torsdag fyret Cesare Prandelli, der her ses på sidelinjen i onsdagens kamp mod Anderlecht i Champions League.
Galatasaray har torsdag fyret Cesare Prandelli, der her ses på sidelinjen i onsdagens kamp mod Anderlecht i Champions League. Foto: Geert Vanden Wijngaert/AP

Den tidligere italienske landstræner Cesare Prandelli er torsdag blevet fyret i Galatasaray efter en række dårlige resultater i den tyrkiske storklub.

Det beretter nyhedsbureauet Dogan ifølge Reuters, der samtidig skriver, at fyringen ikke er officielt bekræftet.

Galatasaray tabte onsdag i Champions League med 0-2 på udebane til belgiske Anderlecht, hvilket betyder, at tyrkerne med sikkerhed ender på sidstepladsen i gruppe D, selv om der fortsat resterer en spillerunde om to uger. Her kommer Arsenal forbi den tyrkiske storby.

Cesare Prandelli har ikke været alt for heldig det seneste år. I sommer var han landstræner for Italien i forbindelse med VM i Brasilien.

Italienerne skuffede fælt i en gruppe med England, Uruguay og Costa Rica og måtte forlade slutrunden allerede efter det indledende gruppespil. Prandelli, der havde forlænget sin kontrakt med det italienske fodboldforbund før VM, valgte bagefter at kvitte jobbet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.