Løkke efter V-drama: Vi piller ikke ved fradraget

Lars Løkke Rasmussen (V) melder nu ud, at han ikke har planer om et loft over fagforeningsfradraget lige med det samme, hvis han vinder valget.
Scanpix arkiv

Vi skal nok lade være med at pille ved fagforeningsfradraget.

Sådan lyder det fra statsministerkandidat Lars Løkke Rasmussen (V) efter en mandag fyldt med forskellige udmeldinger om, hvad der skal ske med fradraget, hvis Venstre genvinder regeringsmagten.

Avisen.dk skrev tidligere i dag, at Venstres næstformand Kristian Jensen ikke ønsker at lægge loft over fagforeningsfradraget. Derefter rullede sagen videre i adskillige medier, og forskellige Venstre-folk har været ude og forholde sig til Kristian Jensens udmelding.

Men nu bakker formand Lars Løkke Rasmussen sin næstformand op, skriver Berlingske Nyhedsbureau.

- Det, jeg siger nu, er, at nu har jeg sendt en invitation af sted til forhandlinger, hvor vi sætter os ned alle sammen; regering, lønmodtagere og arbejdsgivere. Så ville det være en underlig måde at byde op til dans ved at starte med at give en af parterne et rap over fingrene, siger Lars Løkke Rasmussen til Berlingske Nyhedsbureau.

Fagforeningsfradraget blev af den tidligere borgerlige regering halveret fra 6.000 til 3.000 kroner. Den nuværende regering satte det op til 6.000 kroner igen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.