Lars Mikkelsens kone: Jeg er dybt imponeret

Han er super aktuel på både dansk TV og i serien ”House of Cards” og rosen vil ingen ende tage – men hvad siger hans kone, Anette Støvelbæk, til at virakken?
Hvad siger Anette Støvelbæk til mandens succes?
Hvad siger Anette Støvelbæk til mandens succes? Scanpix

De er kendt som et af Danmarks mest solide skuespillerpar og har begge travlt på både TV og film.

Men i den seneste tid har Lars Mikkelsens karriere opnået nye højder. Der er bud efter ham fra udlandet og på klassisk Lars Mikkelsen vis, tager han det fra oven og ned.

LÆS OGSÅ: Lars Mikkelsen: En frembrusende verdensgøgler

Men hvad siger Anette til det alt sammen. Kan hun følge med, savner hun Lars eller synes hun, det er sejt? Det fortalte hun til Billed Bladet, da de fangede parret på den røde løber til Bodil-prisen i Bremen Teater.

- Det har været vidunderligt at følge ham, og jeg er dybt imponeret over hans russiske accent i serien, siger Anette Støvelbæk.

LÆS OGSÅ: Vil du undgå gule tænder? Sådan gør du

Var med på settet

Hun har naturligvis kunne følge med på sidelinjen, i mens Lars Mikkelsen har indtaget USA. Men hun har ikke kun siddet derhjemme med hænderne i skødet.

Hun har formentlig passet sin egen skuespilkarriere i blandt andet ”Badehotellet,” hvor hun for tiden er aktuel. Men hun har også brugt tiden på at besøge Lars under optagelserne.

LÆS OGSÅ: Bare rolig: Sex bliver bedre med alderen

En af de stjerner, som Lars Mikkelsen spiller sammen med i serien ”House of Cards,” er Kevin Spacey. Men ham var Anette ikke så heldig at rende ind i, da hun besøgte Lars under optagelserne.

Desværre var hun ikke så heldig, fortæller hun til ugebladet. Og Lars Mikkelsen selv, har da også været nervøs netop på grund af Kevin Spacey, fortæller han til Billed Bladet. For som han siger, så er Kevin Spacey en af de bedste.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.