Lamborghini-sigøjner: Far smadrede min bil

Rengøringsdame fra Helsingør ærgrer sig over sin totalskadede million-Lamborghini. "Jeg har købt den for mine egne penge," fortæller hun.
Lamborghini'en i Helsingør var sort, men også en Murcielago-model som denne. Mødet med stengæret ødelagde hele frontpartiet på den. Ingen personer kom alvorligt til skade.
Lamborghini'en i Helsingør var sort, men også en Murcielago-model som denne. Mødet med stengæret ødelagde hele frontpartiet på den. Ingen personer kom alvorligt til skade. Foto: Pava/public domain/wikimedia

Ejeren af den smadrede Lamborghini Murcielago i Helsingør fortæller nu, at hun selv har købt bilen, og havde lånt den ud til sin 49-årige far forleden, da den i høj fart ramte et stengærde i byen og blev totalskadet.

"Jeg er ked af det, der er sket med min bil. Men sket er sket. Jeg har lånt den ud til min far," siger Marinella Nika til Nyhedsbureauet Newspaq.

Hun afviser samtidig, at den sorte Lamborghini blev ført af en 16-årig dreng, da den forulykkede, sådan som flere vidner til den spektakulære ulykke har forklaret.

"Der var ingen, der så det, da det skete. Men efter fem minutter var der 500 mennesker. Jeg lånte bilen til min far. Der var ikke nogen 16-årig, der kørte i den," siger Marinella Nika, der har et rengøringsfirma.

Præcis hvordan, hun har anskaffet sig den dyre luksusbil til flere millioner kroner, vil hun ikke præcisere. Hun røber dog alligevel, at den er købt og betalt.

"Det var min egen bil, og det var mine egne penge. Det er kun mig selv og ham, jeg har købt den af, der ved mere. Og så vil jeg ikke udtale mig mere om det," siger Marinella Nika til Newspaq.

Hun understreger igen, at det var hendes og ingen andres bil.

"Det er min bil. Og det er ikke en lånebil. Det er mit problem," siger hun.

Marinella Nika er vred over det fokus, medierne har på, at familien er sigøjnere, der ikke just er kendte for at køre rundt i milliondyre luksusbiler.

"Det er okay, at der bliver skrevet om ulykken. Men når aviserne skrive,r at sigøjnere kører i en 'millionklasse-bil', så har jeg noget imod det. Nu kan det være, at jeg køber en bil til 10 kroner eller 10 millioner. Det er mit problem," siger hun til Newspaq.

Hun kan godt forstå, at folk interesserer sig for omstændighederne omkring den spektakulære ulykke, hvor ingen i øvrigt kom til skade. Men selv om hun erklærer sig "stolt" over at være sigøjner, så synes hun ikke, omtalen har været fair.

"Nu er der jo skrevet sigøjner alle steder. Og jeg vil godt sige, at jeg er meget stolt af at være sigøjner. Men er det af misundelighed, at I skriver, at sigøjnere kører i Lamborghini i aviserne?," siger Marinella Nika.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.