Læserne giver Annisette ret: "Regeringen ødelægger alt"

Lars Løkkes regering ødelægger meget, mener Savage Rose frontfigur Annisette, og Avisen.dk's læsere giver hende ret.
Avisen.dk's læsere er enige med Annisette i, at Lars Løkkes regering ødelægger meget.
Avisen.dk's læsere er enige med Annisette i, at Lars Løkkes regering ødelægger meget. Foto: Scanpix/arkiv

En udtalelse fra The Savage Rose-sangerinde Annisette har skabt stor debat på Avisen.dk's Facebook-side.

Sangerinden giver Lars Løkkes regering en opsang.

- At vi har en regering, der ikke tager klimaet alvorligt, og som ikke vil hjælpe mennesker i nød. Alt det, vi har bygget op, bliver opløst nu. På trods af, at politikken ikke altid var lige god, var vi dog på vej mod nogle bedre løsninger, men nu bliver det hele bare smidt væk og ødelagt. Så kan vores børnebørn få lov at begynde igen forfra, lyder kritikken blandt andet fra Annisette.

Og det giver mange af Avisen.dk's læsere hende ret i.

- Hun har jo helt ret - desværre er regeringen igang med at ødelægge alt hvad der lige var blevet bygget op og der var skabt lidt stabilitet - nu er de igang med at bryde alt ned igen - meget dumt og kortsigtet, skriver Kirsten.

Også Vibeke er enig i sangerindens udmeldinger.

- Jeg er så enig med hende det er lige mine ord det er da godt en kendt person kan stå frem og fortælle det så pressen regere og lytter. Jeg tror det er mange danskeres mening og holdning som Annisette beskriver her, skriver hun.

Flere giver også blot Annisettes udmelding en opadvendt tommelfinger eller et "enig" med på vejen.

"Nødvendigt oprydningsarbejde"

Der er dog også nogle læsere, der mener, at Annisette skal holde sig til musikken og lade være med at blande sig i den politiske debat.

- Den nuværende regering er gået igang med et nødvendigt oprydningsarbejde og har rettet fokus på, at forbrug koster penge - penge som kun kan komme via indtjening til statskassen fra bla. erhvervslivet. Regeringen ønsker IKKE dårligere velfærd men erkender åbenlyst, at vi ikke kan leve af at klippe håret af hinanden. Regeringen er IKKE ligeglade med miljøet, men anvender andre kilder end de grønne organisationer, skriver Vibeke blandt andet.

Og Frits giver hende ret.

Regeringen laver de tiltag, der er mega nødvendige, hvis vi skal overleve fremover, og vore børn og børnebørn skal have en fremtid, skriver han blandt andet.

Enig med Annisette?

Posted by Avisen.dk on 11. oktober 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.