Lækker prinsesse erklærer: Spred kærligheden

I anledning af valentinsdag opfordrer prinsesse Madeleine til at sende kærlighed til verdens børn og en nær ven ved at købe et armbånd.
Den svenske prinsesse Madeleine har fundet sit livs kærlighed i manden Christopher O'Neill.
Den svenske prinsesse Madeleine har fundet sit livs kærlighed i manden Christopher O'Neill. Foto: /free

Lørdag 14. februar er hjerternes fest, når den romantiske begivenhed valentinsdag dedikerer den kolde februardag til masser af kærlighed og hjertevarme.

Masser af hjertevarme har prinsessen for sit hjertebarn, organisationen "World Childhood Foundation," som arbejder for at forhindre børn i at blive udsat for misbrug eller udnyttelse.

Derfor opfordrer prinsessen på sin officielle Facebook-side til at købe et "Thank you"-armbånd, som bliver sendt til en person, der står ens hjerte nært. Samtidig bidrager man til, at børn rundt om i verden kan få en sikker og kærlig barndom.

- Vi spreder din kærlighed på valentinsdag, lyder budskabet fra prinsessen på svensk, hvor dagen kan oversættes til "Alle hjerters dag."

Prinsessen selv har fundet sit livs kærlighed i Christopher O'Neill, som hun i øjeblikket venter sit andet barn med. Ud over den kommende prins eller prinsesse er parret forældre til datteren prinsesse Leonore Lilian Maria.

Madeleines Facebookopslag, hvor hun opfordrer til 'kærlighedsspredning."

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.