Romantisk efterlysning gav pote: Brunetten er fundet!

Den 18-årige fyr, der faldt for en ukendt brunette under en biograftur, har fundet frem til pigen.
Det bliver forhåbentlig til mange fælles bif-ture i fremtiden for Thomas og den unge kvinde, som han faldt i snak med til forpremieren på "Mænd og Høns."
Det bliver forhåbentlig til mange fælles bif-ture i fremtiden for Thomas og den unge kvinde, som han faldt i snak med til forpremieren på "Mænd og Høns." Scanpix - modelfoto

Så er der godt nyt i sagen om den 18-årige Thomas Elley, der mødte en sød pige under en biograftur i Odense og efterfølgende ikke kunne få hende ud af sit hoved.

Thomas var så betaget af pigen med det brune hår - og så vred på sig selv over, at han ikke havde haft mandsmod til at gå hen til hende, da hun efter biografforestillingen stod og ventede på ham - at han sendte en efterlysning til CinemaxX i Odense og bad dem dele den.

LÆS OGSÅ: Viral romance: Ung fyr efterlyser sød biograf-brunette

Efter nogle dage, hvor tusindvis af mennesker har læst den romantiske efterlysning, har pigen nu meldt sig. Det har CinemaxX Odense netop oplyst på sin Facebook-side. Der er formidlet kontakt mellem Thomas og pigen, som nu fortsætter snakken i privat regi.

Til Avisen.dk skriver Thomas Elley, at han er overrasket over, hvor lidt der skal til, før folk står sammen i romancens tjeneste.

- Det er fantastisk i sig selv, jubler den flinke fyr, der med sin efterlysning er blevet lidt af en celeb på Fyn, hvor den lokale TV 2-station i dag interviewede ham med kamera på. Se med -  klik her.

CinemaxX Odense har netop lagt denne glade besked ud på Facebook.

Det skrev han

 

Her er et uddrag af den romantiske efterlysning:

 

Jeg er 18 år og onsdag d. 4. februar 2015 var jeg med mine venner til forpremiere på 'Mænd og Høns'. Dette er hverken en klage eller en ansøgning, men et spinkelt råb om hjælp!

 

Jeg mødte en pige, som sad alene i salen. Jeg har altid sagt mine venner, at de bedste mennesker tør gå alene i biografen.

 


Hun havde brunt hår, hverken langt eller kort, og det bølgede ved hendes skuldre. Hendes øjne var brune eller mørkeblå og hun sad på række 5 (eller i hvert fald 2 rækker foran række 7).

 

Hun sad ved siden af et par, havde en lys, lang jakke på og et halstørklæde. Hun overhørte vores samtale om klipningen i 'Birdman' og farverne i 'Ida' (eller mangel på samme?), og vi snakkede lidt om det.

 

Da vi kom ud af biografen, stod hun og ventede på mig, men fordi jeg åbenbart er en idiot, gik jeg et par skridt i den modsatte retning med mine venner, og hun gik den modsatte vej.

 

Jeg ventede et minuts tid og løb efter hende, men jeg kunne ikke finde hende om hjørnet.

 

Og jeg fik hverken navn eller nummer. Så nu har jeg brug for jeres hjælp.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.