Lady Gaga til prins: Du er fantastisk

Prins Harry hilste på den musikalske duo Tony Bennett og Lady Gaga, som blev overvældet af mødet med den royale musikfan.
En prins og en lady: Prins Harry hilste på popsangerinden Lady Gaga.
En prins og en lady: Prins Harry hilste på popsangerinden Lady Gaga. Foto: Alan Davidson/AP

Der var både en popdronning og en prins til stede, da der mandag blev afholdt velgørenhedskoncert for organisationen WellChild på det legendariske spillested Royal Albert Hall i Englands hovedstad, London.

Den amerikanske popsangerinde Lady Gaga skulle optræde med sin musikalske makker Tony Bennett til velgørenhedskoncerten under overværelse af prins Harry, som var meget beundret over den 88-årige crooner, skriver avisen The Mirror:

- Det er utroligt med den energi, du har. Jeg ved ikke, hvor du får det fra, lød det fra prins Harry, da han hilste på duoen backstage, hvorefter Gaga brød ind:

- Tony løber rundt i cirkler om mig. Bare vent, til vi går på scenen, lovede sangerinden, mens Bennett sendte roser af sted til prins Harrys afdøde mor, prinsesse Diana.

- Din mor var en af mine gode venner. Jeg lavede meget velgørenhed med hende, sagde Bennett til den 30-årige prins, der svarede:

- Det er fantastisk.

Ud over at takke Gaga og Bennett for deres optræden ville prinsen også gerne vide, hvordan det umage musikalske parløb mellem den 29-årige farverige sangerinde og den 88-årige legendariske crooner var opstået.

- Jeg hørte om hendes personlighed og sagde, at vi bare måtte arbejde sammen, lød det fra Bennett om sin musikalske lady, som var overvældet over mødet prinsen:

- Vi synes, du er fantastisk, understregede Lady Gaga, der bærer det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Lady Gaga og Tony Bennett har udgivet jazzalbummet "Cheek to Cheek" og optræder blandt andet med sange derfra i Tivoli onsdag den 8. juli klokken 20.

Det engelske kongehus har delt et billede af prins Harry, Lady Gaga og Tony Bennett på deres officielle Instagram-profil. Se det her: https://instagram.com/p/3rm1vBKZJs/?taken-by=kensingtonroyal

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.