Køkkendame lever i frygt efter racistisk seddel

Den 46-årige køkkendame, der onsdag modtog et hadsk brev i sin postkasse, har svært ved at slappe af. Hun frygter hele tiden, at nogen skal komme efter hende eller hendes børn.
Kvinden fandt denne seddel i sin postkasse. Nu frygter hun, at nogen skal sætte ild til hendes lejlighed.
Kvinden fandt denne seddel i sin postkasse. Nu frygter hun, at nogen skal sætte ild til hendes lejlighed. Privat

Da en 46-årig køkkendame med pakistanske rødder onsdag aften fandt en hadsk seddel med ordlyden: 'Forsvind ud af Danmark I svin' i sin postkasse, valgte hendes kollega at dele et billede af den på Facebook.

Efter billedet er blevet delt mere end 500 gange, har hun nu valgt at fortælle om episoden til bt.dk.

- Mit hjerte begyndte at banke helt vildt, og hele min krop rystede, mens jeg læste brevet. Da jeg bagefter kom ind i min lejlighed, kunne jeg ikke engang klare at lave mad til mine børn. Så rystet var jeg, fortæller kvinden, der ønsker at være anonym, til bt.dk.

LÆS OGSÅ: Racistisk seddel til pakistanskfødt køkkendame chokerer

Hun frygter, hvordan der skal komme nogen efter hende eller hendes tre børn og har svært ved at slappe af efter den ubehagelige episode. Og frygten er kun blevet værre siden onsdag, fortæller hun.

- Jeg tænker meget mere på det nu, end lige da jeg fik brevet. Jeg kender ikke nogen, der har fået et lignende brev, og jeg har aldrig selv fået den slags trusler. Nu tænker jeg på, hvem der mon har sendt mig det. Jeg vågner også om natten og jeg sover dårligt. Måske skulle jeg flytte? Jeg ved bare ikke, om det hjælper noget, siger hun til bt.dk.

Efter sidste uges terroranslag er der i hele landet blevet meldt om en stigning i antallet af racistisk motiverede overfald af Islamisk Trossamfund.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.