Kendisstriden fortsætter: Milliardær hiver sangerinde i retten igen

Nu stævner Skype-milliardæren Janus Friis igen sin tidligere kæreste sangerinden Aura.
Sangerinden Aura er i en bitter strid med eks'en Skype-milliardæren Janus Friis.
Sangerinden Aura er i en bitter strid med eks'en Skype-milliardæren Janus Friis. Foto: Scanpix/Camilla Rønde

Striden mellem de to kendisser og tidligere kærester sangerinden Aura Dione og Skype-stifter Janus Friis fortsætter.

Rigmanden er endnu en gang klar til at hive eks'en i retten, skriver Ekstra Bladet.

Avisen er i besiddelse af en stævning, som er indbragt for Københavns Byret af Janus Friis' fond Lismore. Af den fremgår det, at både Auras holdingselskab og sangerinden selv er stævnet.

Sagen handler om en ekstraordinær generalforsamling i sangerindens selskab, hvor hun selv blev indsat som direktør, da hendes tidligere advokat blev afsat fra posten. Og det er den finte, som fonden nu vil have erklæret ugyldig.

Sagen handler om, at Aura ifølge fonden skylder 15 millioner kroner. Fonden krævede pengene tilbage efter parret var gået fra hinanden i januar. Da pengene ikke var kommet inden fristen, indsatte Auras daværende advokat, Claes Hahn Balle, som nu er Janus Friis’ advokat, sig selv som direktør. Det skete ved en generalforsamling, som Aura ikke var indkaldt til.

Et halvt år efter lavede Aura dog samme finte og indsatte sig selv som direktør ved en generalforsamling. Den selvsamme dag indsatte Claes Hahn Balle dog igen sig selv som direktør endnu en gang.

Det er ikke første gang, at Janus Friis hiver Aura i retten. Skype-milliardæren har tidligere sagsøgt sangerinden for flere millioner, ligesom han har krævet en forlovelsesring til en værdi af tre millioner kroner retur.

Den spraglede sangerinde og den sky milliardær blev kærester i 2011 og nåede at blive forlovet, inden det hele ramlede.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.