Katrine fra "Gift ved første blik": Nu har hun fundet kærligheden

Den charmerende jyde annoncerede i oktober, at hun var blevet forelsket i synderjyden Jeppe på en rejse til Ungarn. Og det er tilsyneladende kun gået i den rigtige retning siden.
"I går mødte jeg lidt mere af hans dejlige familie i Haderslev, og de fandt lynhurtigt plads i mit hjerte," skriver den tidligere "Gift ved første blik"-deltager på sin blog. 
"I går mødte jeg lidt mere af hans dejlige familie i Haderslev, og de fandt lynhurtigt plads i mit hjerte," skriver den tidligere "Gift ved første blik"-deltager på sin blog.  Privat foto / hyggehytten.dk

"Hele min tilværelse handler lige nu stort set kun om én ting: Jeppe. Ja, jeg har jo nok fået lidt Jeppe-kuller, hvis jeg skal være helt ærlig."

Sådan skriver tidligere "Gift ved første blik"-deltager Katrine Aakjær Nielsen på sin blog.

Den charmerende jyde annoncerede i oktober, at hun var blevet forelsket i synderjyden Jeppe på en rejse til Ungarn. Og det er tilsyneladende kun gået i den rigtige retning siden.

"I går mødte jeg lidt mere af hans dejlige familie i Haderslev, og de fandt lynhurtigt plads i mit hjerte både pga. deres skønne åbenhed og varme, men de fik selvfølgelig også ret billige points, da de serverede flæskesteg mæ’ sovs og hele svineriet! Så bli’r det da æ’ bedre!" skriver hun.

Katrine Aakjær Nielsen afslører også at Jeppe har været med til håndboldkamp for at heppe på hendes hold, der desværre måtte indkassere et nederlag mod en "flok dygtige unge damer med alt for friske ben."

Men det er tydeligvis helt underordnet, når man er smaskforelsket.

"Hvor heldig har man egentlig lov at være?" slutter Katrine Aakjær Nielsen sit blogindlæg.

Katrine Aakjær Nielsen blev i efteråret 2014 gift med Københavneren Jakob Bay, i programmet "Gift ved første blik" på DR. Men kærligheden holdt ikke.

Men et år senere har Katrine Aakjær Nielsen altså nu fundet en fyr, der har slået benene væk under hende.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.