Derfor skred Laila fra Landmand søger kærlighed

Stemningen var alt andet end god på Fredes gård, fortæller Laila, der i går skred fra programmet.
I gårsdagens afsnit spillede Frede minigolf med de tre kvinder. De var ikke imponerede over hans evner med køllen. Lala står længst fremme i billedet.
I gårsdagens afsnit spillede Frede minigolf med de tre kvinder. De var ikke imponerede over hans evner med køllen. Lala står længst fremme i billedet. Foto: TV 2

40-årige Laila valgte i syvende program af TV 2's populære dating-serie 'Landmand søger kærlighed', der blev sendt torsdag aften, at sige farvel og tak til landmanden Frede.

Hun gik dermed frivilligt ud af konkurrencen om at blive udvalgt til at komme med på en romantisk tur til Købehavn sammen med Frede.

I programmet har scenerne fra Fredes gård ifølge tv2.dk været præget af dårlig stemning og akavede forsøg på at komme tættere på hinanden.

Især har de kvindelige bejlere åbent stukket til Frede, fordi de har følt, at han har manglet oprigtig interesse for dem.

Laila fortæller til tv2.dk, at stemningen ikke kun var akavet, når der var kamera på.

- Der var faktisk akavet stemning hele tiden. Vi ved alt om ham og hans liv, men han ved ikke en skid om os, for han spurgte ikke ind til os, fortæller Laila.

Hun tilføjer, at hun og de to andre kvinder talte rigtig meget sammen, mens Frede slet ikke tog del i samtalen.

Derudover synes hun, at Frede dummede sig et par gange. Her tænker hun eksempelvis på, da Frede kom til at sige, at han havde følelser for Isabella meget tidligt i forløbet.

Isabella valgte at trække sig i program fire, inden Frede havde fået inviteret kvinderne på en gruppedate.

På trods af de lidt kiksede samtaler mellem Frede og de tre kvinder, kan Laila godt få lidt ondt af den 36-årige landmand, når hun ser programmet.

- Vi er sgu meget efter ham. Det var jo også svært for ham at skulle spørge ind til tre piger på en gang, siger Laila, der dog ikke har fortrudt, at hun trak sig.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.