Karsten Ree og Janni raser over trafikanter: Cyklister er de værste

Folk viser generelt alt for lidt storsind i trafikken, mener Karsten Ree.
Bilister og cyklister er ikke lige ægteparret og brevkasse-bestyrerne Janni Christensen og Karsten Rees kop te. 
Bilister og cyklister er ikke lige ægteparret og brevkasse-bestyrerne Janni Christensen og Karsten Rees kop te.  Foto: Scanpix/arkiv

Millardærerne og brevkasse-bestyrerne Karsten Ree og hustruen Janni er bestemt ikke begejstrede for deres danske medtrafikanter.

Det fremgår med al tydelighed af de svar, de giver deres læsere i deres brevkasse i Her og Nu.

- Cyklister er faktisk de værste. De styrer alt og kører så grimt, overholder ingen regler, leger politi og råber ad bilerne og kører for tæt på og banker løs på taget. De burde have kæmpebøder og få deres cykler konfiskeret.

Det skriver 46-årige Janni Christensen, mens 70-årige Karsten Ree går i brechen for de ældste bilister og mener, at man skal vise storsind overfor "os gamle idioter".

Storsind gør det

Karsten Ree appellerer i det hele taget til bilisternes tålmodighed. Han mener, at der vises alt for lidt storsind i trafikken og at mange ting kan løses ved at holde tilbage for andre.

- Ja, her er bilister meget snæversynede og egoistiske. Ingen holder tilbage. Det er meget forskelligt fra det, jeg er vant til fra mine år bag rattet i USA. Her får man det hele til at glide ved at vise hensyn, tilføjer Janni Ree og fortæller, at hun har været ude for at blive jagtet af en anden bilist. Hun slap dog fra ham - men ikke uden at blive bange.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.