Hertuginde Kate går over termin

Prins William og hertuginde Kates andet barn lader vente på sig. Noget tyder på, at hun nu har overskredet sin terminsdato.
De britiske royalister venter utålmodigt på, at hertuginde Kate føder parrets andet barn. Flere har overnattet ved St. Mary's hospital i flere dage.
De britiske royalister venter utålmodigt på, at hertuginde Kate føder parrets andet barn. Flere har overnattet ved St. Mary's hospital i flere dage. Foto: Matt Dunham/AP

Onsdag var det fire år siden, at royalister hele verden over sad klinet til skærmen, da prins William og hans smukke brud Kate sagde ja til hinanden.

På deres fireårs bryllupsdag var alles øjne igen rettet mod parret. Og ikke mindst St. Mary's Hospital i London.

Hertuginde Kate venter nemlig parrets andet barn, som kan komme til verden når som helst.

Det har fået både britiske journalister og royalister til at troppe op foran St. Mary's Hospital, hvor hertuginden skal føde den lille royale guldklump.

Blomsterbryllupsdagen kunne have været den perfekte fødselsdato for den lille prins eller prinsesse, men barnet lader vente på sig. Den brede befolkning var ellers overbevist om, at hertuginde Kate ville føde før den 30. april.

Det skyldes blandt andet de særlige parkeringsforanstaltninger ude foran hospitalet, der ikke tillod patienter at parkere foran indgangen frem til den 30. april. Det skriver Hello Magazine.

Men da der endnu ikke er noget nyt om, at prins Williams hustru er gået i fødsel, er parkeringsafspærringen nu forlænget frem til den 5. maj.

De mange royalister foran hospitalet er ved at briste af spænding og venter utålmodigt på at se den lille prins eller prinsesse. Nogle har overnattet ved hospitalet i flere dage. Derfor sendte prins William og hertuginde Kate tirsdag croissanter og kaffe til de ventende briter foran hospitalet.

Hertuginde Kate har tidligere sagt, at terminsdatoen var midt-slut april, og noget tyder derfor på, at hun nu er gået over termin.

Prins William og hertuginde Kate har i forvejen lille prins George, der til juli kan fejre sin to års fødselsdag.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.