Hertuginde Kate alene med søn inden fødsel

Om en måneds tid skal prins George være storebror, og derfor står den på kvalitetstid med mor, hertuginde Kate, inden familieforøgelsen.
Her ses hertuginde Kate og prins William med deres første barn, prins George. Han skal om en måneds tid være storebror, når Kate føder parrets andet barn. Men indtil da har han sin mor for sig selv, mens hun er på barsel.
Her ses hertuginde Kate og prins William med deres første barn, prins George. Han skal om en måneds tid være storebror, når Kate føder parrets andet barn. Men indtil da har han sin mor for sig selv, mens hun er på barsel. Foto: John Stillwell/AP

Det varer ikke længe, før den engelske kongefamilie bliver forøget med endnu en lille royal efterkommer.

Hertuginde Kate er gået på barsel og nyder nu tiden med sin søn George på snart to år, inden han skal være storebror og ikke længere kan få mor og fars fulde opmærksomhed.

Derfor tog hertuginden forleden den lille prins med på museumsbesøg på det naturvidenskabelige museum London Science Museum, der ligger tæt på Kate og prins Williams bopæl på Kensington Palace.

Ifølge People Magazine havde hertuginden og den lille prins museet for sig selv, mens det var lukket for alle andre gæster. Dermed havde mor og søn masser af tid til at nyde hinandens selskab, inden opmærksomheden rettes mod den kommende baby.

En talsmand for museet ville ikke kommentere på besøget, da det var et privat besøg.

Det forventes, at hertuginde Kate skal føde sit og prins Williams andet barn i midten eller slutningen af april.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.