Her er arbejdsgivernes nye førstemand

Nu er en ny direktør for DA udpeget.
Den 47-årige cand.scient.pol Jacob Holbraad blver den nye direktør for Dansk Arbejdsgiverforening.
Den 47-årige cand.scient.pol Jacob Holbraad blver den nye direktør for Dansk Arbejdsgiverforening. Foto: DA

Nu er det officielt, hvem der fremover skal stå i spidsen for Dansk Arbejdsgiverforening (DA).

Det bliver den 47-årige cand.scient.pol Jacob Holbraad. Han kommer fra en stilling som direktør for Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. Har har samtidig en fortid som departementsråd og chef for indenrigsområdet i Statsministeriet. Tidligere var han afdelingschef for Beskæftigelsesministeriets ledelsessekretariat, og før det var han chef for ministersekretariatet i Statsministeriet for statsminister Anders Fogh Rasmussen.

- Med Jacob Holbraad som arbejdsgivernes nye førstemand har DA sat et stærkt hold. DA’s nye adm. direktør har både stor indsigt i arbejdsmarkedsforhold, uddannelse og økonomi samt tillige et omfattende netværk. DA’s bestyrelse er sikker på, at Jacob Holbraad har de helt rette kompetencer til at føre DA ind i det næste årti, siger DA’s formand Torben Dalby Larsen i en pressemeddelelse.

Derudover er den 44-årige advokat og DA-direktør Pernille Knudsen udnævnt til viceadm. direktør og har blandt andet dagligt ansvar for overenskomstforhandlinger, deres gennemførelse og afslutning.

Jacob Holbraad afløser Jørn Neergaard Larsen, som i dag er beskæftigelsesminister.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.