Frederik fra Aldi hyldes som "verdens sødeste" medarbejder: Se hvorfor

Aldi-medarbejderen Frederik Borrisholt Andersen blev for nylig udråbt til intet mindre end "verdens sødeste Aldi-medarbejder."
Aldi kan glæde sig over en solstrålehistorie fra Hirtshals. 
Aldi kan glæde sig over en solstrålehistorie fra Hirtshals.  Foto: Scanpix arkiv

Aldi-medarbejderen Frederik Borrisholt Andersen blev for nylig udråbt til intet mindre end "verdens sødeste Aldi-medarbejder."

Kårringen er ikke officiel, men kommer - måske endnu bedre - fra den 23-årige Michelle Aagaard fra København, som indleder et opslag på sin facebook-profil således:  

"Bliver simpelthen lige nødt til at dele historien om verdens sødeste Aldi medarbejder!"

Årsagen til Michelles taknemmelighed er den måde Frederik Borrisholt Andersen hjalp hendes 75-årige mormor med indkøb, fremgår det af facebook-opslaget:

"Min gamle mormor har ikke længere kræfterne til at handle, men manglede et par enkelte varer fra Aldi. Min mor ringer til Aldi Hirtshals, da vi bor på Sjælland, og spørg den unge mand, Frederik i den anden ende, om han vil finde varerne frem, hvis vi herefter sender en taxa, som kunne tage turen frem og tilbage," skriver Michelle Aagaard. 

Den unge Aldi-medarbejder vil meget gerne hjælpe med at finde varerne. Men her stopper gavmildheden ikke. Han tilbyder endda selv at køre varene hjem til den ældre dame, når han får fri. 

Og den gestus fortjener altså respekt, mener Michelle Aagaard, som fortsætter sin opdatering:

"Tænk lige, at sådan en ung mand vil bruge sin fredag aften på at gøre min gamle mormor glad...?? Bare ud af ren og skær medmenneskelighed. Vi er bare så rørte!"

Frederik Borrisholt Andersen holdt, hvad han lovede, og det var en glad og taknemmelig 75-årig mormor, der lukkede op, fortæller Michelle Aargard til Ekstra Bladet: 

- Min mormor var bare helt flyvende. Frederik havde endda været indenfor og klappe hunden, som ellers sjældent vil snakke med andre. Vi er bare så rørte, siger hun. 

Michelle Aagaard opfordrer i opslaget alle til at dele budskabet, så det når frem til Aldi-medarbejderen selv. Og det lykkedes, skriver Ekstra Bladet, som også har været i kontakt med Frederik Borrisholt Andersen. 

- Det gik vildt stærkt. Det var faktisk allerede samme aften, som jeg havde været ude med varerne hos den søde ældre dame, at min kæreste læste status-opdateringen højt for mig. Og derefter tog det bare fart, siger han ifølge ekstrabladet.dk. 

Bliver simpelthen lige nødt til at dele historien om verdens sødeste Aldi medarbejder! Min gamle mormor har ikke læ...

Opslået af Michelle Aagaard på 18. marts 2016

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.