Finn Nørbygaards hus er til salg for 11,5 millioner

Finn Nørbygaard overdrog sin villa til sin kone for 8,5 millioner i 2010. Nu er huset til salg for 11, 5 millioner.
Finn Nørbygaards lækre Nordsjællands-villa er til salg for 11, 5 millioner.
Finn Nørbygaards lækre Nordsjællands-villa er til salg for 11, 5 millioner. Foto: Scanpix

Finn Nørbygaard og hustruen Hanne Nørbygaards pragtvilla i Holte er sat til salg for 11,5 millioner kroner, skriver Boliga Kendte.

I 2010 blev ejerskabet af villaen overdraget fra Finn Nørbygård til hustruen som en del af en aftale med Danske Bank. Dengang skyldte Finn Nørbygaard nemlig over 40 millioner kroner til banken, efter Stein Baggers IT Factory kollapsede. Finn Nørbygaard ejede en stor portion aktier i selskabet, og han blev derfor hårdt ramt af Stein Bagger-skandalen.

Finn Nørbygaard 'solgte' derfor den 231 kvadratmeter store villa i Holte til sin kone for 8,5 millioner kroner. Det beløb var knap fire millioner kroner mindre end den pris, Finn Nørbygaard havde givet for villaen fem år tidligere.

Nu ser det igen bedre ud på boligmarkedet i hovedstadsområdet, og derfor er boligen nu sat til salg igen for en noget højere pris, nemlig 11,5 millioner kroner.

Den heldige køber, der har 11,5 millioner liggende klar, kan se frem til livet i en højt hævet villa med perfekt udsigt over Kirkeskoven, Attemosen og Søllerød naturpark.

Det er Danbolig, der står for salget, og ifølge dem byder villaen blandt andet på syv værelser i tre plan, trappetårn med glasfacade, indkørsel med elbetjent låge, vinkælder og en knap 1.500 kvadratmeter stor have.

Kilde: Boliga Kendte.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.