Filmlegende: Okay at kræve barske slankekure

Det er helt i orden at bede en skuespillerinde om at tabe sig til en filmrolle, mener den rutinerede filmstjerne Michael Douglas.
Michael Douglas er klar i mælet, når snakken falder på kvinder og vægt.
Michael Douglas er klar i mælet, når snakken falder på kvinder og vægt. Foto: MARKUS SCHREIBER/AP

Kampen om de attraktive filmroller er benhård i Hollywood, og derfor kan instruktørerne slippe af sted med at forlange nærmest hvad som helst af skuespillerne.

Ofte hører man, at især kvindelige filmstjerner får besked på at tabe sig flere kilo, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at medvirke i en film.

Og sådanne krav er helt på sin plads, hvis kvindens rolle er at tage sig godt ud på lærredet, mener skuespilleren Michael Douglas, der er kendt for sin livslange indsats i filmens tjeneste.

- Hvis din rolle er at se godt ud, og instruktøren ser på dig og siger "du skal optræde i BH og trusser, og du ser temmelig blød ud omkring maven", så beder man da absolut personen om at tage sig sammen, siger den 69-årige skuespiller bramfrit til The Guardian.

Douglas er lige nu aktuel i filmen "The Reach", hvori hans engelske skuespillerkollega Jeremy Irvine blev bedt om at tage hele ni kilo på i muskelmasse for at få rollen som bjergbestiger.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.