Ekspert: Så meget kan Fogh score på foredrag

Der er ikke mange, der har haft en politisk karriere, og den indsigt i internationale forhold, som Anders Fogh Rasmussen har. Derfor vil han blive en populær og godt betalt foredragsholder, vurderer ekspert.
Anders Fogh vil sandsynligvis blive ganske velhavende på sine foredrag, vurderer ekspert.
Anders Fogh vil sandsynligvis blive ganske velhavende på sine foredrag, vurderer ekspert. Foto: Scanpix

FNs tidligere generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, komme næppe til at gå sulten i seng med oprettelsen af sit nye firma Rasmussen Global, skriver TV2.dk.

I følge Michael Bramsnæs, der er ejer i det internationale møde- og eventbureau The Competence Company, er Anders Foghs værdi som foredragsholder stor efter hans fem år som generalsekretær:

"Han har fået et fantastisk netværk og en stor viden. Og i Nato har han været skarp - også i udfordringer som senest med Rusland og Ukraine," siger han til TV2.dk.

Han vurderer, at Fogh på en god dag vil kunne tjene mellem 500.000 og 700.000 kroner på et enkelt foredrag, hvilket vil gøre ham til Danmarks dyreste foredragsholder.

Han er dog ikke helt oppe i eliten endnu. Til en sammenligning vurderes det, at den tidligere amerikanske præsident, Bill Clinton, får cirka 1.4 millioner kroner for et foredrag.

 

Kilde: TV2.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.