Efter motorvejsdrab på Fyn: Politiet efterlyser mand

Fyns Politi offentliggør nu et overvågningsbillede af en mand i forbindelse med sagen, hvor en tysk families bil blev ramt af en betonklods på motorvejen.
Det er denne mand, som politiet gerne vil i kontakt med.
Det er denne mand, som politiet gerne vil i kontakt med. Foto: Overvågning / Fyns Politi

Opdateret 3/10 klokken 16.45. Den efterlyste mand har nu meldt sig selv til politiet.

Det kostede en 33-årig kvinde livet, da en eller flere personer i sidste måned kastede betonklodser ned på motorvejen fra en motorvejsbro på Fyn.

Nu offentliggør Fyns Politi overvågningsbilleder fra en tankstation i Vissenbjerg i forbindelse med sagen. Overvågningen viser en person, der enten kan være vidne eller muligvis gerningsmanden til det fatale kast med betonklodsen. Se overvågningsvideoen i toppen af artiklen.

- Manden er interessant, fordi han er set ganske tæt på gerningsstedet kort efter klokken 04. Flere vidner har bemærket ham, fordi der ikke færdes mange mennesker til fods i Skallebølle så tidligt på dagen, siger politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Optagelserne stammer fra en tankstation på Odensevej 1 i Vissenbjerg den 21. august 2016 klokken 05.08. Det er den samme morgen, som betonklodsen ramte bilen. Flere vidner har beskrevet en tilsvarende mand gående langs Middelfartvej  i tidsrummet klokken 04 og 05 - altså lidt tidligere samme dag.

- Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, at det er gerningsmanden på billederne, men vi har brug for at få vedkommende identificeret for at komme videre med efterforskningen, fordi manden kan være et vidne, der ligger inde med afgørende viden, siger Michael Lichtenstein.

I sidste uge efterlyste politiet en ældre Volvo Stationcar i forbindelse med sagen. Det gav omkring 100 henvendelser fra offentligheden. Politiet arbejder stadig med efterforskningen af de mange henvendelser, men foreløbig uden, at de har bragt politiet tættere på gerningsmanden. Der er aktuelt ikke noget, der tyder på, at manden på overvågningsvideoen har tilknytning til Volvoen.

Ud over kvinden, der var en tysk turist på vej hjem fra ferie, var også hendes mand og søn med i bilen. Faderen har ligget i koma siden ulykken og er nu blevet flyttet til et tysk hospital. Den 5-årige søn er hos noget familie og slap fra ulykken med småskrammer.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.