Dronningens trusser under lup

Den engelske dronning Elizabeth har måske for første gang i sit arbejdsliv fået designet en hel særlig beklædningsgenstand, og hun er mægtig begejstret for det.
Læs her, hvad den engelske dronning mener om sine nydesignede trusser
Læs her, hvad den engelske dronning mener om sine nydesignede trusser Scanpix

Normalt hverken ser eller tænker vi over den inderste del af dronning Elizabeths antræk, men uden på er hun altid både velklædt og smart.

LÆS OGSÅ: Mads Steffensen: Kvinder bliver klogere med alderen

Hun ligner en rigtig dronning både til hverdag og fest, men selv en dronning går med trusser, og nu har den engelske faktisk fået specieldesignet sine helt egne, skriver Billed Bladet.

En skoleklasse fra England har nemlig tegnet og designet et helt nyt sæt trusser til Elizabeth.

LÆS OGSÅ: Dette skal du spise til aftensmad i dag

Dronningen takker

Det er ikke hver dag, at en flok kække unger finder på at tegne trusser til dronningen, og ideen er da heller ikke opstået helt af sig selv.

Den er opstået, fordi klassen på Kittens Preschool i Darwen har arbejdet med bogen ”Dronningens trusser” af Nicholas Allan.

Undervejs skulle børnene i klassen forestille sig, hvordan et par trusser til dronningen skulle se ud. Det er der sikkert kommet mange gode og sjove bud på, og derfor besluttede skolelederen at sende et brev til Buckingham Palace, hvor hun fortalte om de nydesignede trusser.

LÆS OGSÅ: Hemmeligheden bag holdbare parforhold

Det blev dronningen heldigvis meget glad for, og hun har fået sin hofdame til at skrive tilbage og sige tak:

- Dronningen har bedt mig skrive tak for jeres breve og de specielle designs, som I har lavet til hendes majestæt, stod der i takkebrevet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.