Denne ingrediens gør din grønne te endnu sundere

Du kan gøre din grønne te til en ren sundhedsbombe på denne enkle måde.
Grøn te er sundt, men du kan faktisk selv gøre din grønne te endnu sundere.
Grøn te er sundt, men du kan faktisk selv gøre din grønne te endnu sundere. Schwabe, Kai / Scanpix

Mange mener, at grøn te er måden, man holder sig sund på gennem efteråret, og man skal gerne drikke den sunde drik mindst tre gange om ugen.  Og ifølge forskerne er der til stadighed flere grunde til at drikke den varme drik.

Hold dig ung med grøn te. Læs mere på oestrogen.dk

Grøn te skulle nemlig reducere risikoen for hjertestop og hjertekarsygdomme.   Teen er også kendt for at være fyldt med antioxidanter, der siges at være gode for forebyggelse af diverse kræftformer.

Grøn te er godt for knoglerne. Læs mere på udeoghjemme.dk

Er du glad for grøn te, kan du imidlertid gøre den endnu sundere. Ifølge forskning der er blevet offentliggjort i Molecular Nutrition & Food Research, så kan du med fordel putte et par dråber citronsaft i teen

- Når citronen blander sig med den grønne te, får antioxidanterne et boost, og dermed bliver det endnu lettere for kroppen at optage dem. Men citronen har flere formidable egenskaber. Den hjælper blandt andet på hudens kollagen. Kollagenet er det, der får huden til at se fast og flot ud. Derudover er den genial, hvis du er forkølet eller har ondt i halsen.

Vil du have det optimale ud af din grønne te, så er det vigtigt, at du ikke hælder kogende vand over teen med det samme. Det anbefales, at teen skal stå og trække med vand der er mellem 60 og 80 grader altafhængig af om den er japansk eller kinesisk, og så er det i øvrigt vigtigt, at du ikke lader den trække for længe.

Cecilie Wenstrup, Traffic Center, Aller Media.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.