Christiane: Jeg er god til alt

Hun er skuespiller, model og Tv-vært, og så er hun, ifølge sig selv, god til stort set alt – se hendes hemmelighed her.
Christiane er dygtig til det meste, og hun er ikke bange for at sige det højt
Christiane er dygtig til det meste, og hun er ikke bange for at sige det højt Scanpix

Skønne Christiane Schaumburg-Müller O’Connor har stor succes med de projekter, hun kaster sig over, og det skyldes nok især, at hun knokler og har let ved at lære nye ting.

LÆS OGSÅ: Begår du en af disse klassiske shampoo-fejl?

Og hun er ikke bange for at sige det højt, at hun er god. Til ALT for damerne fortæller hun, at hun ingen irriterende karaktertræk har, selvom hendes mand, Liam O’Connor siger, at hun snakker for meget.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha: En irriterende sømand

Lærenemme Christiane

Hvis Christiane skal pege på noget, hun synes er irriterende hos andre, så er det intrigante mennesker. Hun bryder sig ikke om folk, der smitter med negativ energi. Og det med en god energi praktiserer hun også overfor sig selv, når hun skal fortælle til ALT for damerne, hvad hun er god til:

- Det lyder flabet, men jeg er god til alt. Jeg er ikke den bedste til noget, men jeg er meget lærenem og har altid haft en bred interesse.

LÆS OGSÅ: Kongelige ting på auktion: De kan blive dine

Det må man også sige, at den 33-årige Christiane har forstået at udnytte. Hun er som sagt en travl kvinde, der ikke bare laver TV, skuespil og modelarbejde, hun er også selvstændig og indehaver af webuniverset Chrichri.dk

Mange projekter kræver meget arbejde, og her synes Christiane faktisk ikke, at de danskere, der knokler, får nok ud af deres arbejde. Skatten skal ned, og hvad hun ellers mener om sig selv og livet, står der meget mere om i ugens blad.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.