Bobbi Kristina-ulykke kan være kriminel

Politiet i Roswell holder stadig efterforskningen af Whitney Houstons datters ulykke åben for, at der kan ligge en kriminel handling bag.
Bobbi Kristina ses her med sin mor, sangerinden Whitney Houston, der døde 11. februar 2011.
Bobbi Kristina ses her med sin mor, sangerinden Whitney Houston, der døde 11. februar 2011. Foto: Dan Steinberg/AP

Siden Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, blev fundet bevidstløs i et badekar 31. januar, har spekulationerne været mange omkring, hvad der egentligt skete med den 21-årige opkommende sangerinde på den skæbnesvangre dag.

Onsdag sendte politiet i den amerikanske by Roswell en erklæring ud til ABC News om, at man efterforsker sagen med alle muligheder åbne - og at man hele tiden har klassificeret sagen på den måde.

- Roswell Police Criminal Investigation Division, som undersøger hændelsen, gennemfører en efterforskning med det for øje, siger politiets informationsofficer Lisa Holland.

- Denne slags efterforskning kan føre til anklager mod enkeltpersoner. Efterforskningen er stadig i gang, og politiet vil ikke give yderligere informationer på dette tidspunkt, lyder det videre i erklæringen.

I øjeblikket kæmper Bobbi Kristina fortsat for sit liv på et hospital i byen Atlanta, hvor hun ligger i koma.

Hendes far, Bobby Brown, udsendte mandag en erklæring, hvor han fortsat beder for sin datters liv:

- Gud hører vores bønner. Vi takker alle, der støtter Bobbi Kristina, sagde han til ABC News.

Bobbi Kristinas mor, sangerinden Whitney Houston, døde i 2011 på tragisk vis af et hjertestop forårsaget af en overdosis netop i et badekar.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.